4
Memang banyak jual...kat kedai runcit n pasar malam, juga mungkin bas2
sekolah yg ada jual sweets / candy jenis2 ni dalam bas dorang.... pesan2
le pd anak2 kesian diorang...forward ye...jgn diabaikan bende2 ni Dah
keluar dalam Harian Metro, tapi kot2 kita semua tak perasan atau tak
baca. Jely nie banyak dijual secara sukat kat Airport, kedai2 jual gula2
dan dimana2 saja...JGN JD KAN JELI NI SBG HIDANGAN RAYA...
Mudah2an kita dapat mengambil perhatian.




Post a Comment

BUJANG SUSAH said... 3/11/10 2:47 PM

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

zmah said... 3/11/10 3:31 PM

Berhati-hati,walaupun pada sebiji gula-gula.

teratai said... 4/11/10 2:13 PM

baru tahu, terima kasih!

 
Top