3
salam sayang wat sumer...

Hari nie cuaca kat Putrajaya mendung ajer...mud aku ari nie pon sama jer ngan cuaca kat luar..redup...x hepi...x sedey...tapi semalam aku plg hepi coz kwn baik aku da selamat menjadi tunangan orang..Alhamdulilah, bertemu jugak jodoh dia..
Nak citer sal semalam, aku gerak dari Putrajaya lebey kuwang kul 9 pagi..awalkan?? huhuuu..nak wat camne, perjalanan aku jao...nak ke Felda Palong 10, n9.. aku pernah smp sana tp zaman 2 aku ngah study kat JB, so yang jd driver kakak dia..aku jd penumpang terhormat duk kat belakang..mana nak hafal jalan kan..tau2 da smp depan umah...hahahahaaaa...so semalam bila nak p sana terpaksalah aku terhegeh2 duk usha jalan..mana nak tgk signbord, mana nak tgk direction yang kwn aku bagi...GPS lak xde..hihiiii..so...redah jer laaa ^_^

aku sampai sana kul 1230...msk jer jmp kwn aku, WOOWWW!!! cantiknya dia..berseri-seri...terdetik kat ati kecilku, bila lak turn aku yea?? :)

tung tang tung tang majlis pon berakhir...so, dlm tempoh staun lg aku akan kembali ngn n3 bertajuk "MAJLIS PERKAHWINAN"...continue tuk n3 nie ...hihiii...meh la tgk pic2 yg sempat di snap :)



hadiah kecil dari aku tuk my beloved fweennn



cincin merisik n bertunang


berseri-serikan???


bagai pinang di belah dua :)


kenangan aku bersama dia

Post a Comment

Lan Bingka said... 19/12/10 8:07 PM

nanti sampai la turn awak..jangan risau k..;)

psst..lebih seronok dibaca jika awak kurangkan pemotongan perkataan..

sharing is caring..;)

Anonymous said... 20/12/10 5:26 PM

tahniah

ASET TETAP AMENO

Gentleman Frog said... 21/12/10 7:36 AM

salam,

bila nk kenduri?

 
Top