2
salam n selamat ptg wat kwn2 sume..






Apa citer yang menarik untuk dikongsi bersama?? Nak tau x per yg sedang bermen di fikiran aku skrg nie?? hihiiiii....Sedang asyik melayan karenah bos2 n kwn2 kat opis nie sambil 'potpet2' terkeluar la isu musim cuti skolah vs musim kenduri kawin :)





kalo 2 minggu lps, time aku otw ke opis da jgk la nampak mak ayah duk sibuk jer hantar anak-
anak ke skolah...kat kwsn umah aku lak de nampak bus Nadi Putra perjalanan ''sekolah''..jalanraya pon mesti agak sesak awal pg...tp skrg nie aku p keje pon relax jer, kurang la sikit jamed kat Putrajaya ni..parking kete pon msh lg kosong walopon smp agak lwt dr kebiasaan...kalo terlewat walopon 2 mnt je mesti kene halang kete staff len....aduuuuuiii...tension bila kene alihkan kete ketika matahari terpacak tas kepala..x suka...x suka..x suka...rela i smp opis awal semata-mata x mau halang kene org len hihihiiiii :D....

bila buka FB ramai lak kwn2 pompuan zaman skolah dulu da disunting...kawin...ada anak bkn sorg malah de yg da msk 3 org...woooowwww..umor sebaya aku da dpt baby..x terkecuali kwn2 lelaki da beristeri.. seronok jer tgk pic kwn2 yg da berkeluarga.. rasa nak kawin ari ni jgk...mak..kawinkan aku....hahahahaaaaaaaa...opppssss!! muda lg laaa..x cecah 25 tahun lg ..

KAWIN..oohh nooooo...ngn sape? bila? @!#$%^&*
ajak maut jodoh pertemuan d tgn Tuhan....insyaAllah, dengan izin dari Dia akan tiba masanya nanti.. x perlulah aku nak stress ngn soalan dr kwn2, sanak saudara ''bila nak kawin'',''keje da bgs, apa tunggu lg'',''da lama keje,boleyla mkn nasik minyak'',''anak dara x elok tggu lama2'' n mcm2 lg soalan...pe yang aku jwb ''insyaAllah, NEXT YEAR'' kata putus dr bibirku :D

Post a Comment

Gentleman Frog said... 3/12/10 6:16 AM

Salam,

Biasalah hujung2 tahun ni, musim mengawan..

Anonymous said... 3/12/10 7:30 AM

sabahal khair

jom tukar2 link, dan jaga aurat anda!

AWAS DEB KEMBALI

 
Top