6
setelah sekian lama mengabdikan kenangan ketika lawatan untuk habiskan duit di negara orang...indonesia... malam nie baru dkna berkesempatan untuk meng'upload'kan sedikit pic yang sempat diambil ketika di sana... tak banyak yang nak dikongsi bersama memandangkan kamera dkna telah diberbaiki oleh anak-anak saudara kesayangan tanpa diminta oleh ciksunya...aduuuiiii...sabar jer laaaahhh... akhirnya terpaksalah dkna tangkap gambar pakai telefon aje...kiranya nfon dkna nie dalam kategori up to date laaaa...heheheeee

maafkan dkna kalau muka nie nampak tersangat sopan..hihiii

19 Mei 2011, 4.oo pagi

- inilah muka dkna tanpa bedak dan lipstik...eeee...malunyaaaa pucat semacam jer kan..waktu nie dkna tengah tunggu kawan pergi order mcd kat lcct...flight ke Padang, Indonesia pukul 7.50pg..semangat kesukanan untuk pergi ke luar negara yang sedang membara..cam jakun lak aiii...maklumlah tak pernah ada pasport sejak 24tahun :)
- pilihan terakhir untuk isi minyak perut adalah mcd..yang terbaik punya...wahai perotttt ku..jangan meragam dalam kapal nanti..harap tak ada apa yang boleh memudaratkan kesihatan dkna nanti :)
- lepak punya lepak kat lcct sambil menahan mata yang mengantuk tahap gaban nie dkna terus check in kat kaunter..masuk boarding cepat takot kapal tinggal..mahal woooww tiket nak pergi sana..kalo tertinggal wat menyesal jer..heheee..
- sebelum naik kapal dkna sempat koling2 mak minta selamat sampai sana..orang cakap ambik berkat doa ibu..heheeeeeee...dalam hati berkata-kata 'habislah duit ma after dkna balik dari indon..nak cover duit poket sementara ciksu dapat gaji hihiiii...'
- punyalah ramai orang dalam kapal nie..maaaakkk aiiii!!! tiket murah sampai penuh isi perut kapal nie..macam macam bangsa..macam macam ragam..anak kecik duk menangis pon ada jugak tapi yang pasti dkna tetap tutup mata dan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......

p/s : story esok yea...selamat tidow dalam kapal..selamat malam semua :)

Post a Comment

ummiarissa said... 22/6/11 8:09 AM

mesti seronok dapat berjalan ke negara orang...mujur saya sempat ke luar negeri zaman remaja dulu..dapat merasa berjalan ke negeri matahari terbit...Jepun...walaupun mungkin sekali sahaj dalam hidup...

Adylia Qarissa said... 22/6/11 9:25 AM

akak ummi>mmg seronok sgt bila berada di negara org..pengalaman..kalau ada rezeki boleh melancong lagi

zmah said... 22/6/11 2:43 PM

Nanti kalau pergi lagi ma tok cakap dia nak minta cuti nak join sekali!

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... 30/6/11 10:29 AM

xpenah lg pergi indonesia... huhuhu...thailang n sg jer da pnah...

biler la nak sampai ni erk...huhu

Adylia Qarissa said... 30/6/11 11:23 AM

@boyPJ selalu buka web air asia, ada tiket murah bolehlah melancong ke sana :)

 
Top