8
Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)

Mata dah tak boleh tidur sebab pukul 430 pagi tadi member 1 opis kol mintak tolong pick up kat Putrajaya Sentral. Sampai jer rumah buka laptop nak post entry nie haaaaa.. Entry yang akan membuktikan tak lama lagi dkna akan melabur saham untuk menggantikan 2 barang kesayangan dkna.


Modal Pertama : Nokia 82
Umur : 4 tahun

Kenangan : Ketika dapat gaji pertama dalam gomen.


Modal Kedua : Acer Aspire 5550
Umur : 5 tahun

Kenangan : Ketika belajar di IPTA Johor Bahru


Kenapa barang barang nie buat ragam diwaktu kemuncak?? huhuuu... Orang kata barang nie akan merajuk (rosak) kalau owner ada niat murni nak beli baru..ishhh!!! Niat tu memang ada pon tapi baru pergi survey kat Mines hari Ahad lepas. Terus jer barang nie tunjuk tanduk!!!

Kawan kawan bloggers, tolong bagi cadangan untuk gantikan 2 barang nie menjadi 1 barang jer..maybe ipad?? ermmm...iphone4...ermmm...ish!! duit duit duit... :))

p/s : nak tau tak nak kene jugak cari penganti baru walaupun sayang tahap babun :'(


Dkna Abza ^-^

Post a Comment

Gua Syed said... 28/6/11 7:59 AM

galaxy mungkin.. bley calling².. hehe..

Adylia Qarissa said... 28/6/11 8:04 AM

huhuuu..dah survey last week..sebab servey galaxy terus je barang kesayangan nie buat hal :(

Gua Syed said... 28/6/11 9:05 AM

o ye ke.. die merajuk tu..

Adylia Qarissa said... 28/6/11 11:18 AM

hahaaa...memang dah merajuk dan boleh pujuk dengan beli yg baru :)

M Fizan said... 28/6/11 8:35 PM

haha..barang nie ada 'nyawa' tau..bila pemilik nak beli baru, mula dia meragam..kereta selalu lar..len kali senyap2 jer..tau2 dah beli baru :D

Adylia Qarissa said... 29/6/11 8:38 AM

fizan> ada nyawa confirm ada mata dan telinga...hikhik..patutla dia majuk :)

zmah said... 29/6/11 8:03 PM

Tajuk lah ada hantu rumah ciksu...duit tu....mahal pulak nak beli yang baru..

Adylia Qarissa said... 29/6/11 10:56 PM

sebab mahal tak jadi beli..hehee

 
Top