3
Seperti yang dkna cakap tadi kan...kelas dkna sampai pukul 630 petang...tuk kelas pertama dah settle..korang dah tak ingat??? Klik SINI ok.

4 jam dalam kelas BI petang tadi..mak aiii..berbulu mata dkna nie haaa...dah tukar jadi color biru.. Nak pulak dkna duk depan meja cikgu..tapi tak snap pic laaa.. Segan la dengan cikgu kan..dkna nie pemalu orangnya...heheee

Yang pic sebelah kiri nie seawal pagi...waktu tu baru nak berkenalan la kononya dengan cikgu ber''etika''..cikgu duk potpet kat depan dkna sibuk duk klik gambar kat belakang...dan dari gambar nie terbuktilah dkna memang tak suka duduk barisan depan tapi entah macam mana kelas writing tadi dkna berani maut tau duduk barisan depan..kalau berperang nie confirm dkna yang 'óut' dulu.'

Mata dah ngantuk nie, badan pon dah mula sakit sakit...Otak dah mula senget sebelah sebab banyak sangat input dari cikgu hari nie..Esok kita jumpa dengan citer baru yea...

p/s : doa tuk dkna supaya petang esok cikgu bagi balik awal sikit :)

Dkna Abza ^-^

Post a Comment

H.J said... 23/7/11 11:28 PM

hari2 macam tu mmg mata pom tinggal sbelah jek..haha

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... 24/7/11 7:14 AM

hehe...dkna duk depan ek...
berani2 bgus tul...
xpe...sape duk depan ilmu die dapat dlu....huhu (",)

Adylia Qarissa said... 24/7/11 12:39 PM

@hj

hahaaaa..jangan sampai mata tinggal sebelah..kurang sahamnya :)

@boypj

hihii..banyak sangat dapat ilmu..tak larat nak pikul :)

 
Top