2
Haaaa..betul..dkna tak tipu. Buat apa dkna nak tipu korang. Ish!tambah dosa jer tipu nie. Harga air memang naik..berbeza dari hari biasa. Berbeza dari harga jualan kat pasar malam...hehehee..

Semalam seperti yang dkna umunkan kat korang nak pergi melawat tapak pesta bunga, dkna sempatlah menghabiskan sisa sisa duit gaji kat sana. Bukan beli bunga tapi pergi makan. Perut kenyang pon kalau dah sampai sana nafsu serakah makan tak jugak dapat dikawal.

licin tak membazir :)

Kalau korang nak jimat, korang bawak jer mineral water dari rumah..hehee.. Kalau pergi siang, matahari tegak atas kepala confirm korang tetap cari ais kan..ermmm.. Dkna yang pergi menapak kat sana after magrib semalam pon mencari ais.

Untuk list harga dkna makan semalam :-

Char kuew tiaw
RM 4.00 (biasa)
RM 4.30 (lebih kuew tia)

Coke
RM 2.50

Air tembikai
RM 1.50

Ermmm...tetap berbeza harga dari kebiasaan walaupun RM 0.50. Jemputlah korang semua pergi sana. Memang best!!

p/s : dapat tengok boat berhias.

Dkna Abza ^-^

Post a Comment

org muo said... 10/7/11 3:16 PM

takrif air di johor pun dah naik

Adylia Qarissa said... 10/7/11 4:00 PM

bil elektrik pon sama ..ermmm

 
Top