6
Pertama sekali dkna nak ucapkan terima kasih kat korang yang follow dkna melalui segmen BEN ASHAARI. Berbaloi join segmen nie untuk kenalkan diri bagi bloggers baru. Kalau korang tengok profile dkna mula belajar aktif pada oktober 2009. Tapi itu hanya indah tahun dari bilangan entry, dkna memang tak berminat langsung nak menaip nie. Tapi sejak dua menjak nie dkna mula ikot jejak along yang suka bercerita. Now, dkna dah belajar sikit demi sedikit pabila tengok blog rakan lain. Ermmm.. apa pon salam perkenalan untuk semua.

Dkna teramat jeles bila tengok blog korang yang lawa lawa then selalu update bermacam story..seronok dkna baca. Tapi sayang sangat sebab kat opis dkna tak boleh nak BW over dosss. Korang yang nak tau kenapa jadi macam tu, korang klik SINI.


Tapi tak apa, esok hari kebebasan dkna untuk BW ok!! Korang mesti jeles dan patut jeles sebab esok dkna tak kerja...hohooo..dan yang wajib jeles tahap gaban ngan dkna semestinya kawan kawan sekolah dkna nie...dorang tak dapat pelepasan untuk sesi pendaftaran musim sekolah yang baru, so dengan berlagaknya dkna umukan bahawa esok dkna tak kerja!! Bukti dah ada tu haaaa..klik jer kat pic tu, memang sahih!! yahoooooooo....bolehlah dkna BW sampai berbulu mata nie haaaa...

Disebabkan esok hari pelepasan dkna, so secara automatiknya dkna terpaksa merelakan diri stay up kat opis sampai kul 7 malam sebab nak siapkan kerja. Kalau sebelum nie dkna boleh datang opis hari minggu nak siapkan kerja, tapi minggu nie tak dapat den nak berkhidmat tuk negara sebab kelas den dah start hari sabtu dan ahad...

Oklah geng...esok jumpa jumpa lagi sebelum dkna p melaporkan diri kat sekolah :)

p/s : Penat berpuasa tu tak boleh nak cakaplah kan sebab kalau kita cakap nanti orang kata tak ikhlas lak puasa hari nie...heheeee..

Dkna Abza ^-^

Post a Comment

msredcheesecake said... 22/7/11 12:54 AM

Dkna, sok msred pon cuti...hheee....msred follow here k....salam kenal.

Adylia Qarissa said... 22/7/11 8:57 AM

@msred

hehehee..kita sama bercuti..hohooooo

Fyqa said... 22/7/11 10:11 AM

hye dekna !

;)

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... 22/7/11 2:08 PM

uiks...da start ek musim baru....awalnye jadi pelajar....(",)

hehehe... takkan tiap2 jumaat dapat pelepasan kot?

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... 22/7/11 2:09 PM

owh...sesi pendaftaran shj hari ini yek...selamat kembali ke sekolah !

Adylia Qarissa said... 22/7/11 11:31 PM

@fyqa

hye :)

@boypj

heheee..daftar jer hari nie..esok kelas dah start :D

 
Top