2

dapat buku untuk Seminar Gagasan Satu Malaysia

Pagi tadi seawal 8.00 dkna berlenggang kangkung pergi dengar seminar untuk kali pertama bagi tahun 2011...haaa...nie namanya seminar/kursus untuk cukupkan syarat ok! Dah nak hujung tahun barulah nak kecoh sana sini tak ada kursus..tak pergi kursus lagi..tak tu..tak nie..macam macam alasan kan..

Awal tahun orang panggil pergi kursus macam macam jugak alasanya..awal lagi la..masa panjang lagi la..mesti ada kursus lain lepas nie..bagi orang lain pergi dulu laaa.haiiisshh!! Nanti kesanya kat SKT masing masing...hehehee.. dkna pon tergolong jugak dalam kategori ini ok...

Tajuk kursus tadi "GAGASAN SATU MALAYSIA". Oklah kan..dapatla 1 hari rekod dalam buku servis..masih ada 5 bulan lagi nak dapatkan 6 hari berkursus...haa.. pasni siap offer diri nak pergi kursus..tak payahla bos nak paksa paksa staff dia jejak kaki ke dewan..

Kalau ikotkan jadual, next week dkna kursus lagi tapi tak dapat hadir sebab dkna nak balik Penang petang nie..Cuti sampai hari puasa ke dua...kononya cuti sambut puasa la kan.. Baki cuti pon dah tak banyak..raya nanti nak cuti lagi..kene jimatlah cuti tahun nie..tak kira cuti penat buat kerja sekolah...cuti lewat bangun..cuti stress kerja sekolah tak siap...cuti tu...cuti nie..heheee..

Kalaulah boleh transfer cuti, dkna nak bayar nilai cuti korang tu haaa..bagi kat dkan..dkna nak cuti panjang...JPA tolong dengar rayuan dkna keluarkan pekeliling baru untuk transfer cuti kat orang lain..hehee..boleh ker buat macam nie?? :D

p/s : doakan perjalan dkna selamat petang nanti..

Dkna Abza ^-^

Post a Comment

Kak Mahh said... 28/7/11 5:54 PM

Peluk cium ciklong buat anak sedara tersayang kakak syasya dan adik mila...we're miss both of u...

Dkna Abza said... 28/7/11 9:11 PM

@zmah

ok....kene bayar la tuk pelukan tu hahahaa

 
Top