8
Dkna Abza ^-^

Haaa..kalau sebelum nie dkna ada kongsi cerita pasal kad raya kan..ermm..ala..kad raya yang dkna dapat last week tu haaa...ok..cuba tekan SINI dengan laju..dah tengok?? ok..saiz kad baisa jer laa..kad pon free jer sebab de lambang PDRM..heheee..tapi setem kene bayar ok!

Mahal tu nak pos kad or surat zaman sekarang..walaupun dari KL - Putrajaya..erk..makan modal 80 sen ok! So kalau yang nak jimat, hantar jer ucapan melalui sms..pasti jimat dan pantas..tapi kan..tapi..tapi..dkna teringin nak kad hari raya yang besar gedabak nie haaaa..


Lokasi : Alamanda

Makkk aiiikk..besar giler kad nie..huhuuu...kalau sekali tengok, kad nie sama jer saiz dengan dkna..hahaaa..betul tak?? lebih kurang jer kan..*nak habaq kat korang yang dkna nie kecik jer :)...sempat lagi snap gambar nak dijadikan kenangan..

Walaupun tak dapat memilikinya, dapat pegang dan tengok pon jadilah..sempatla baca ayat jiwang karat kuali kat kad tu haaaaaa..Kalau nak pos kad nie, berapa hinggit ey setem kene tempek kat sampul?? Kad yang kecik pon dah makan modal...nie pulak kad yang besar..

p/s : ada tak sesiapa yang sudi bagi kad besar gedabak untuk dkna ^-*

Post a Comment

Fadzli Amir said... 17/8/11 2:24 PM

Hehehhe..pernah buat kad besar gedabak..buat sendiri tau...siap ada lagu lagi...tuk cik wife..

Adylia Qarissa said... 17/8/11 2:29 PM

@fadzli amir
heheee..bernilai tu...buatan tangan, pasti wife suka :)

H.J said... 17/8/11 11:35 PM

dkna..post la untuk kita satu..ehe

zmah said... 18/8/11 4:56 AM

Nanti ciklong bagi satu lagi besar khas buat ciksu dkna...

Adylia Qarissa said... 18/8/11 8:10 AM

@hj
tak yah pos...rugi..nanti jumpa kat klate jer..hihiii

@zmah
haaa..yolah tu... :D

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... 18/8/11 2:21 PM

siapa lah yg nak bg kad raya besar camtue kat dkna erk...huhu

Adylia Qarissa said... 18/8/11 2:59 PM

@boy
tak da sape nak bagi...

Anonymous said... 18/8/11 4:47 PM

hhahahaha.....xyah wat guna kad manila la kiranye...skg ni pon da ad jual...

 
Top