18
Dkna Abza ^-^

Tik tok tik tok...uiikk..cepatnya masa berlalu...banyak lagi kerja nak buat nie..kerja kat pejabat, kerja kat rumah, kerja sekolah! Argghhh...kerja sekolah...1 pon tak buat lagi..




Nie kesan kesan bila tangguhkan kerja..waktu lapang tak buat kerja, bila dah last minit baru nak kelam kelibut..mana nak buat dulu, mana nak kemudiankan..


Ada tak sesapa boleh tolong dkna?? Tak susah pon, tolong dkna buat kerja sekolah..hehee..nak kena hantar lepas raya nie...kalau tak siap sebelum raya, nampak gayanya dkna beraya dengan buku, kertas dan pen laaaaaa....


Nak sambung buat kerja pejabat sambil buat kerja sekolah..orang kata 'sambil menyelam minum air'. Fail atas meja untuk cover kertas sekolah..bagus kan?? hahaaaaa...


p/s : minggu yang sibuk sebelum balik kampung

Post a Comment

Fadzli Amir said... 23/8/11 11:29 AM

Hehehe...bukan dkna saja, aku pun memang sibuk sangat..berlonggok drawing yang belum disiapkan, invois yang belum bertaip....tapi oleh kerana mood raya dah datang, semuanya bagaikan terketepi...memanglah salah, tapi itulah yang terjadi..harap dapat siapkan sebelum raya...hehehe

qamarguyz said... 23/8/11 2:00 PM

Salam sis..
masa memang terlalu pantas sekarang ni, s0 tak ley lepak lama-lama..huhu..

Just nak minta jasa baik & sokongan sis sikit boleh? Lawati link di bawah & vote di bahagian poll & comment (cari responses ke-36) untuk laman qamarguyz.blogspot.com - Aksara Cinta Ilahi.. ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..Thanz yer =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

Dkna Abza said... 23/8/11 2:17 PM

@fadzli
mood raya dah menguasai jiwa..hehee

@qamarguyz
done! :)

Anonymous said... 23/8/11 2:55 PM

mmg cepat masa berlalu.. tup tup dah nak raya.. how time fliesss

Dkna Abza said... 23/8/11 3:12 PM

@dylla
betul tu...rasa macam baru jer berpuasa...ermm..

mrs kayrul said... 23/8/11 4:10 PM

go dkna go..cepat siapkan..kang tak raya la plak

Unknown said... 23/8/11 4:12 PM

sm lah abah, settle apa yang mmg kena settle kan sebelum cuti beraya..pasal nanti raya tkank pikir pasal keje wat sementara waktu

Acik said... 23/8/11 4:32 PM

belajar sambil kerja?
go gurl, u can do it!
go ... go! :)

Unknown said... 23/8/11 5:01 PM

semakin nk blk kg raya..semakin byk keja ye?sbr ek

Kancil 8349 said... 23/8/11 5:46 PM

orang kata perlahan - lahan buat kerja...siap juga tu..yang penting semangat nak siapkan sebelum cuti raya nanti...:)

Namee Roslan said... 23/8/11 5:57 PM

sis, masa sangat cepat berlalu! tengok saja lah bulan ramadhan kita nih??? cepatnya. rasa macam baru seminggu berpuasa. tup tup dah nk raya pun! memang cepat sgt kan. kadang2 kerja yg kita buat awal2 pun..tak siap juga. salahkan masa! hehe

selamat hari raya! :)

Namee Roslan said... 23/8/11 5:58 PM

awak termasuk dalam list 2 way interaction tau :)

Namee Roslan said... 23/8/11 5:58 PM

awak termasuk dalam list 2 way interaction tau :)

.drakula. said... 24/8/11 2:01 AM

bila mood raya sudah menguasai jiwa itu parah namanya...keh3

Dkna Abza said... 24/8/11 7:43 AM

@namee
berul tu...bkadang kadang tak sedang masa meninggalkan kita..ermmm...

ok..tenkiu yea :)

@republic aku
fikiran dah tak menentu...jiwa kat kampung :D

Dkna Abza said... 24/8/11 7:55 AM

@kayrul
confirm tak siap kerja...huhuu..dah nak balik kampung :)

@abah
huhuuu..dah malas nak fikir..mood raya nie :p

@acik
yup...2 in 1...hehee

@mia
a'aaa la akak..huhuuu :)

@kancil
tunggu lepas raya la buat kerja..heheee

nuranne said... 24/8/11 7:32 PM

sangat cepat...byk dah masa terbazir tnpa disedari.

Dkna Abza said... 25/8/11 7:53 AM

@simply
betul tu... :)

 
Top