7
Dkna Abza ^-^

Bulan September membawa berita gembira untuk dkna selain daripada bulan kelahiran dkna tak lama lagi..dkna dapat dua berita gembira setakat hari nie.



Ima : Lina..ima dah tetapkan tarikh perkahwinan..
Dkna : Alhamdulilah..bila tu ima?
Ima : 11 Mac 2011, 10hb akad nikah..
Dkna : Oooww..tak lama dah tu..tahniah..
Ima : Lina jadi pengapit ima tau...lina da kelas tak time tu?
Dkna : InsyaAllah ...nanti lina tunggu jadual tuk sem depan..maybe bulan Januari dapat jadual.
Ima : Harap sangat lina tak ada kelas ... sedih kalau lina tak dapat datang..
Dkna : heheeee.. (gelak dalam keterpaksaan)



*kalau ada kelas pon dkna akan usaha jugak hadir kenduri ima..tahniah buat ima dan usop



Dkna : Susahnya nak call mak buyung nie..dah la raya tak jumpa. Eyna : Dah ko tak datang rumah aku..
Dkna : aku nak tanya yang kad kawen ko buat tu pakai adobe apa?
Eyna : Ko nak buat tuk sape? hehheheee
Dkna : Adalah...huhuu...bla bla bla...
Eyna : Nanti ko dapat anak buah 2 tau
Dkna : Eh..ko pregnant kembar ker?
Eyna : Yup...huhuu..semalam baru scan dah nampak,,
Dkna : Tahniah...ko memang nakj dera aku ey, sekali bersalin keluar dua..duit raya tahun depan aku kene standbay tuk 2 orang la yea..
Eyna : Tau tak pe..ko jangan cerita kat sesapa lagi..mak aku pon tak tau nie.
Dkna : Ok..aku orang pertama...heheee...tahniah mak buyong..
Eyna : Ko cepat cikit kawen..boleh kejar anak anak aku nanti..

*tapi dkna dah cerita kat blog..hehehe..yang pasti mak dia tak ada blog..selamat!! :)


p/s : seronoknya mereka...tetiba rasa nak kawen sekarang..nak pusing jarum jam kasi cepat sikit masa berlalu... ^-*

Post a Comment

JIJI YU said... 11/9/11 12:46 PM

ak nak akwen jgk ni

H.J said... 11/9/11 12:55 PM

kita lambat lagi nak kawen..

Qhaifa Nur said... 11/9/11 1:05 PM

tahiah....

dah follow jom follow
qhaifanurin.blogspot.com

Namee Roslan said... 11/9/11 3:26 PM

seronoknya tahu org nk kahwin. jeles oh. hehe saya dulu nk sgt kahwin awal. tp dha umur 23 ni tak kahwin, pun. haha. tahniah untuk kawan!

Kancil 8349 said... 11/9/11 4:42 PM

tahniah daripada Kancil...best jadi pengapit dan mendapat anak buah dalam masa yang sama....memang gembira hati kamu kan...hehehe...

SimplySeoul said... 11/9/11 9:09 PM

alhamdulillah dah selamat smpai jodoh.

Saiazuan said... 11/9/11 10:27 PM

memang best ke alam perkahwinan ni? hope one day i can feel it ;)

 
Top