19
Dkna Abza ^-^

Memang menyakitkan hati...eeeeeeeee...geram!! Nak tau sebab dkna sakit hati?? ermmm..bukan sakit hati kat korang, tapi sakit hati dengan internet kat opis nie haaaaaaaaa...

Dah la lembab macam siput..buat sakit hati jer BW pagi nie.. Dkna dah singgah blog korang tapi apakan daya, tak dapat nak tinggalkan komen. Memang sakit hati.

Tambah pulak badan tak berapa nak sihat, dari semalam lagi badan buat hal..sakit kepala, muntah-muntah, sakit gigi...di tambah lak hari nie sakit hati dengan internet kat opis.

Makin bertambahlah sakit dkna nie haaa.. Yang sakit kepala dah nak ok tetiba makin sakit sebab tak boleh nak online..huhuuuu... Nanti dkna lawat rumah korang yea...

p/s : sakit kepala boleh buat kita hangin satu badan..kena banyak bersabar sebab orang sekeliling kita tak bersalah apa pon .. :)

Post a Comment

azam said... 27/10/11 1:30 PM

ingat kan apesal....ingat:

sakit hati,
sakit sekali.....
melihat engkau berpimpin tangan
dengan si dia

al_hakim said... 27/10/11 1:38 PM

pakai la streamyx..kehkeh

Cik Yatt said... 27/10/11 1:44 PM

sabo ye kak..tenet lmbab memg stress..hee

khairul akmal bin azman said... 27/10/11 2:06 PM

komputer x bg bw la 2..
hehe..
suh keje kot..
hehe

Saiazuan said... 27/10/11 2:28 PM

bnyk2 rehat.. t dah kembali normal BW la puas2 :)

Fadzli Amir said... 27/10/11 2:28 PM

Biasa la tu Internet....terkadang memang sakit hati dibuatnya....

Rtp Farra Arisha said... 27/10/11 2:33 PM

berehat sepuas2nya ok. take care honey!! :')

khairul said... 27/10/11 2:51 PM

seb baik dkna x sakit hati kt abg kerol

ieda said... 27/10/11 2:56 PM

uishhh same lah ngan tenet kat opis akak nie dikk
tulah slow2 update dan BW nie huhuhu

Papa Mifz said... 27/10/11 2:58 PM

mintak la bos upgrade ke Unifi ke...

LYAfrina said... 27/10/11 3:15 PM

hehe...sabor yer...
internet sini pon cam siput...
geram gak rse ni...

Dhiya Fariza said... 27/10/11 3:37 PM

Comeljela dkna ni risau tahu tetiba sakit hati

aTy _faRed~ said... 27/10/11 3:56 PM

kalau bab tenet lambat memang menyakitkan hati..tau rasenyer..:) sabar ek..

Zana Adieyza said... 27/10/11 4:13 PM

tenet lembap mmg boleh buat jiwa raga merana..

princess said... 27/10/11 4:19 PM

hehe . suspense je . takpe2 . get well soon . nanti boleh bw lama2 ehh : )

amna said... 27/10/11 4:57 PM

sabar2.. now dh okay lum line tu? ce sepak ke ketuk sikit modem tu. ntah2 masuk semut :) hehe

org muo said... 27/10/11 5:47 PM

tmnet mmg slalu menyakitkan hati

Namee Roslan said... 27/10/11 8:25 PM

suggest kat office pakai broadbnd p1max! :) hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... 27/10/11 9:59 PM

kalau line internet lembab nak mam memang menguji keimanan seseorang.. hehe

 
Top