10
Dkna Abza ^-^

Selesai sudah saat genting berada didalam dewan peperiksaan semalam. Alhamdulillah. Apa yang dinantikan hanyalah keputusan yang akan diumumkan lebih kurang 2 bulan dari sekarang. Ini bermakna dkna akan rehatkan diri buat seketika. Rehatkan diri dari kesibukan menyiapkan kerja sekolah. Tetapi menyiapkan diri untuk terus maju kehadapan. Untuk terus berusaha mencari sesuap rezeki.

Seperti yang sedia maklum, dkna masih lagi menerima tempahan untuk tepung cheezy wedges. Jangan lepaskan peluang ini. Sape cepat dia dapat harga murah.

Sesiapa yang berminat, boleh terjah entry lama dkna yea.

Lepas ni dkna bolehla lawat rumah korang. Rasa dah lama dkna tak singgah kan? Tunggu kehadiran dkna yea.

Post a Comment

Dhiya Fariza said... 21/11/11 11:39 PM

syukurlah :) pray a lot!

Rashid said... 22/11/11 1:22 AM

Moga mendapat keputusan yang terbaik k ..

Unknown said... 22/11/11 2:15 AM

selepas penat berusaha, masa untuk bertawakal... insyaAllah dapat keputusan yang bagus :)

Pen Biru said... 22/11/11 8:22 AM

hehe..exam, biasalah.bila selesai rasa cm dah merdeka seketika

Aty Fared said... 22/11/11 9:06 AM

abes exam memang lega giler kan..!! :)

Unknown said... 22/11/11 10:00 AM

apa plan masa bercuti ni dkna ?

mia-ina said... 22/11/11 11:09 AM

hi dkna..dh hbs exam?hope best result k...apa plan cuti?buat persiapan kawin ka?hehe

last akak berkunjung sini..ari last akak online...semoga hepi selalu dik....

IEJA said... 22/11/11 12:59 PM

alhamdulillah :)

Namee Roslan said... 22/11/11 4:30 PM

yay dkna dah selesai exam !! ehem, sangat teringin cheezy wedges...gulp. mmg dkna delivery ke atau post ??

Rtp Farra Arisha said... 22/11/11 4:34 PM

berjuang sehabisnya hingga ke titik penghujung okey!! :))

 
Top