17
Dkna Abza ^-^




Minggu nie merupaka minggu untuk dkna memerah otak kat dewan peperiksaan. Dkna start cuti 16 - 20 November 2011. Untuk semester nie dkna rasa takut sangat. Terasa berat betul bebanan untuk semester nie. Semangat untuk menduduki peperiksaan pon makin hari makin down.

Semester lepas dkna sewa hostel kat KL dengan kawan-kawan. So semangat untuk jawab exam tu lain tau. Ada kawan-kawan, study sampai lebam mata. Masuk dewan dengan mata bengkak...bengkak sebab tak cukup tidur bukan menangis yea.

Tapi kali ini hostel tu dah penuh dengan pelajar-pelajar dari Institusi Baitulmal. Dengan semangat yang dah makin kurang nie, study sensorang kat rumah..study 5 minit mata dah mula lelap..heheheheee...

Kereta dah hantar bengkel untuk servis, maybe petang nanti siap. Makan modal jugak untuk servis kereta kali nie. Nak tak nak kena hantar jugak sebab dkna nak pakai ulang alik ke KL sepanjang exam nie. Kalau terlebih KM, waranty kereta burn macam tu je..kan tak pasal-pasal rugi kan?

Pagi tadi dkna sempat jugak berkejar-kejaran sambil tengok abang polis depan pintu ke pejabat pos JPM tu. Seawal pagi orang tak ramai, sekejap jer kerja untuk pos cheese buat blogger Ummiarissa. InsyaAllah, cheese tu akan sampai kat Benta, Pahang esok hari.

Ada sesiapa nak order cheese boleh klik SINI untuk detail dan jangan lupa doakan dkna lulus semua subjek yang dkna ambik tuk semester nie yea.

Post a Comment

Selendang Merah said... 15/11/11 12:34 PM

samalah kita memerah otak...

Sm sekarang dalam minggu exam tidur pun dh x cukup...asyik stdy..risau tak boleh nak jawab.

khairul said... 15/11/11 12:39 PM

abg doakan yg terbaek buat dkna

azam said... 15/11/11 1:23 PM

:) selamat berjaya dkna

kak mah said... 15/11/11 1:25 PM

perah isi otak sampai titisan terakhir...

Ieja said... 15/11/11 1:42 PM

singgah sebentar :)

gud luck!
btw, nice blog
salam perkenalan

Kakzakie said... 15/11/11 2:15 PM

Selamat berjaya dkna. Insya-ALlah dah penat belajar mesti Allah beri ganjaran yg terbaik... doa dik...

Saiazuan said... 15/11/11 2:16 PM

super gooooooooodluck to you :D

Tea said... 15/11/11 2:23 PM

selamat yer dekna.. all the best :)

Rtp Farra Arisha said... 15/11/11 3:24 PM

what a busy girl you're :O btw, all the best to you for the all the tests you will be sitting!

ummiarissa said... 15/11/11 3:37 PM

akak pun nak ucap good luck ye..semoga dapat menempuh dengan baik...

p/s:teruja tunggu barang Dkna pos kan tu..

Papa Mifz said... 15/11/11 3:56 PM

insyallah...dkna akan berjayo menjawab dgn jayo nyer exam tuh..;)

Abg Stalker said... 15/11/11 5:05 PM

la..stdy lg ke dkna.ingatkn kje full time. :)ok,gud luck 4 final.bila baca buku mata lelap,jwb nti pun mata lelap jgk.hahaha

hyz said... 15/11/11 5:44 PM

perah jgn x perah... perah sampai kering.. hehe

Namee Roslan said... 15/11/11 5:46 PM

dkna,good luck okay ! :) buat yg terbaik. hehe. sekali sekal perah otak. takpe :)

Khairiz said... 15/11/11 7:24 PM

good luck dkna :)

Daddylicious said... 16/11/11 2:44 PM

selagi boleh diperah ...kita perah cukup2...:)

 
Top