18
Dkna Abza ^-^

Alhamdulilah...dkna dah siap bungkus tepung cheezy wedges untuk blogger ummiarissa. Dkna tak sempat nak pos hari nie memandangkan pejabat pos kat alamanda tutup awal tadi. So, esok pagi dkna akan pos 1 paket tepung cheezy wedges nie untuk ummiarissa. Terima kasih akak sebab sudi tempah dari dkna.

Ramai yang tertanya-tanya berapa harga yang dkna kenakan untuk 1 paket cheezy wedges nie. Hanya yang betul-betul berminat sahaja dkna beritahu harganya melalui emel tapi tak fair lak kan. Korang pasti nak tau jugak.




Ok, kat sini dkna listkan detail mengenai harga , kos penghantan dan cara penyediaan :-

1 packet(200 gram) = RM12

Kos penghantaran pos laju :-
1-2 paket = RM 6
3 paket = RM 7
4 paket = RM 8
5 paket = RM 9
6 paket = RM10


Cara-cara menyediakan Cheese
1) 1 bahagian serbuk cheese + 2 bahagian air panas (>80°C)
2) Kacau sampai sebati.(ala-ala buat cekodok kat rumah)
3) Sedia dituangkan diatas wedges yang telah digoreng

*cheese nie tak peru dimasak yea..Cukup dengan guna air panas jer.

Ok, tepung cheese yang telah dibuka mesti disimpan di tempat sejuk dan kering.

Anak-anak pasti suka sebab rasanya memang sama dengan KFC.




Untuk promosi cheese, dkna bagi harga paling murah untuk korang semua. Hanya untuk 1 paket cheese sahaja dkna lelong dengan harga :-

RM 15 (termasuk pos)

Syarat untuk dapatkan harga serendah ini ialah :-

Emelkan detail kat lina_abza@yahoo.com
Nama :
Alamat :
No telefon :
Link blog/fb :


Promosi ini bermula pada 13/11/2011 sehingga 24/11/2011
Cara pembayaran akan diberitahu melalui emel. Sesiapa nak tempah WAJIB hantar emel kat dkna yea. Tempahan melalui komen di sini tidak akan dilayan.

Selepas tarikh tersebut, harga cheese seperti yang telah ditetapkan. Cheese akan dipos pada 26/11/2011 selepas dkna confirm pembayaran dari korang.

Apa tunggu lagi, hantar emel kat dkna segera.

Post a Comment

ummiarissa said... 13/11/11 5:42 PM

Terima kasih ye Dkna...nanti akak boleh tolong promotekan...

budak penjara said... 13/11/11 8:03 PM

bagus..teruskan usaha niaga ye dqna =)

Gen2Merah said... 13/11/11 8:50 PM

saya ni tahu makan je,... ehehe... nanti kalau saya dah ada isteri saya akan order dari Dekna ye.. hihi

Dhiya Fariza said... 13/11/11 9:01 PM

nak :( mai la hantar egypt sepeket.

Abg Stalker said... 14/11/11 2:02 AM

menarik! ;)sedap ni.tp jp..hmmmm..:(

Saiazuan said... 14/11/11 8:45 AM

smoga murah rezeki dkna :)

khairul said... 14/11/11 10:55 AM

post kat abg satu hehe

Namee Roslan said... 14/11/11 1:16 PM

wahh ! terliur pulak !!! nnti namee nk order namee inform dkna k ! :)

アヌムちゃん said... 14/11/11 5:07 PM

sng je nk guna dia kan..huhuu

Papa Mifz said... 14/11/11 6:37 PM

wah buek bisnes cheese yer...harap mendapat sambutan k..amin..:)

Afzainizam said... 14/11/11 8:47 PM

ohhhhh ni kira bagus ni... ramai lah akan sampai menyampai tentang tepung cheezy wedges... Insya Allah pelan2 bisnes yerr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hydro fuel system kereta

syahirooAhmad said... 14/11/11 11:31 PM

uitt... saya mmg minat gila makan wedges,, lelaki yang ade chesse cam kat kfc tu... bahan2 ni semua wat sendiri ke? 100% bumi?

Azmie said... 15/11/11 2:06 PM

memang sedap cheese powder ni... beli jangan x beli...

p/s: sila terjah blog sy utk dapatkan resepi murtabak megi.. haha~~

EYFAalias said... 15/11/11 2:09 PM

dia ada tarikh luput x? ke boleh simpan lama?

YanaMIB said... 15/11/11 4:22 PM

dh send emel =)

kak mah said... 15/11/11 8:09 PM

Balik Borneo,ciklong nak try!

Pen Biru said... 20/11/11 8:45 AM

eheheh..sama la kite..

iMBobo said... 2/12/11 7:33 PM

mmg sedap ni! dah rasa :)

 
Top