25
Dkna Abza ^-^

Sekarang nie dkna buat bisnes kecil-kecilan kat opis. Sebenarnya tak terniat pon di hati nak buat bisnes nie, saja jer dkna suka-suka ambil order dari kawan-kawan. Dah masuk 3 minggu, permintaan semakin meningkat. Wah!! apa lagi..dkna makin teruja la.

Dkna sebenarnya jual cheezy wedges. Bukan yang dah siap goreng ye...yang mentah lagi :)
Rasanya sama macam korang makan kat kfc. Sesape peminat setia cheezy wedges nie boleh try.. :p







Ini rupa bentuk tepungnya. Kalau wedges tu korang boleh dapatkan kat mydin. Murah tapi tetap tak sama dengan wedges yang dkna jual. Wedges yang dkna jual ada rempah-rempah gitu. Cara nak buat senang jer, perlu bancuh dengan air suam then kacau sehingga sebati. Kemudian cucur jer atas wedges yang telah goreng. Letak mayonis lagi uummmpphhh!!





Kalau korang yang ada kat sekitar putrajaya dan kawasan sewaktu denganya, boleh la order dengan dkna. Alang-alang order, boleh kita bersua muka yea dak? Kalau yang duk jauh tu nak dkna poskan pon boleh jugak.

Tapi dkna dapat pos tepung jer la. Tak kan dkna nak pos wedges kat korang. Tak berbaloi lak kan sebab wedges pon dah 1kg tambah pulak dengan berat cheese nie. Ada tak sesapa nak order? heheee... kalau nak, boleh contact dkna melalui emel lina_abza@yahoo.com

p/s : mudah-mudahan Allah murahkan rezeki dkna...aminnnn..

Post a Comment

Hilmi Razali said... 12/11/11 8:28 AM

lapo /1!!!! nak mfc !

kak zmah said... 12/11/11 8:29 AM

ciklong nok try dulu hok masok doh..!

Azzah said... 12/11/11 8:33 AM

memang suka giler dengan cheesywedges ni

Dunia Realiti a.k.a Elih said... 12/11/11 8:37 AM

Wah! favourite sy tu...kirim kat sarawak boleh? hoho..

azam said... 12/11/11 9:34 AM

wah...sedapnya dkna....

dkna kat mana??? nak g amik jelah...masak sikit ye

azam said... 12/11/11 9:34 AM

precint brape ni???

Dalila Hamid said... 12/11/11 9:45 AM

lapar macharoni n cheese.. :)

アヌムちゃん said... 12/11/11 9:53 AM

mcm sng je nk buat kan..huhuu..nak gkk.heeee

budak penjara said... 12/11/11 10:34 AM

wahh..leh jdi bisnesswomen ni..hehe

ummiarissa said... 12/11/11 10:56 AM

wah dkna...bagus ni...bisnes...pos kat akak leh?

Adylia Qarissa said... 12/11/11 11:00 AM

@azam

dkna duk kat putrajaya jer...

@ummiarissa

akak nak boleh jer..no hal :)

Saiazuan said... 12/11/11 11:35 AM

putrajaya ek? klu drop sana t leh roger :)

khairul said... 12/11/11 12:22 PM

abg pon teringin nk rasa..tp abg dok penang camna erk ?

Adylia Qarissa said... 12/11/11 12:44 PM

@khairul

dkna boleh pos ke penang :)

EmpayarUtama said... 12/11/11 3:09 PM

Baguslah buat duit tambahan. Ramai juga yang bisnes camni - jual karipap mentah, kuih muih jenis tahan dua minggu :)

Namee Roslan said... 12/11/11 3:51 PM

wah cheezy wedges !!! sekali dengan sos cheese dia ?? :D aaa terliurrr..

Qhaifa Nur said... 12/11/11 4:43 PM

tak tahu pulak kita boleh buat bisnes ni..alhamdulillah jika ada yang membeli...

Dhiya Fariza said... 12/11/11 9:14 PM

pos egypt boleh hehe. tadi dhiya dah imagine hantar wedges sekali ke heheheheh all the best in ur side carrier!

erleena said... 13/11/11 12:06 AM

olohh kat UUM bley pos ? :D

Kancil 8349 said... 13/11/11 9:49 AM

seronok berniaga nie....

Selendang Merah said... 13/11/11 10:55 AM

hehe..sedap kut..tu mknan kegemaran sm lah..:D

MEDIHA OMAR said... 13/11/11 1:50 PM

Nak cubaaaaaaaa! Berapa harga dia? Kita memang hantu cheezy wedges! Nanti reply dekat blog kita tau ;)

hyz said... 13/11/11 3:50 PM

wahhh dah jadik bisness women... tahniah.. teruskan usaha... semoga berjaya..

Afzainizam said... 14/11/11 8:50 PM

bisness women... tahniah. kami bangga kalau ada niat nak mulakan bisnes ni...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hydro fuel system kereta

 
Top