25
Banyak pulak aplikasi kat FB nie kan. Kalau bosan boleh la main aplikasi kat FB. Semalam sesaja jer main klik-klik untuk apikasi Fail Cinta Facebook pastu keluar keputusan macam nie.

Fail Cinta Dkna Abza

Setiap kali dkna main aplikasi kat FB nie mesti keluar jer DOB 30 September 1987. Alamak!! kantoi la tahun lahir dkna walaupon kat FB dkna dah privacykannya. Masih rasa diri nie muda remaja Okeh!! wink...wink...wink..

Jom tengok apa yang tercatat kat aplikasi Fail Cinta Facebook Dkna.

Sikap : Suka Cabaran 
Eerkkk!! entah dari sudut mana cabaran nie yea.

Berapa Kali Bercinta : 1 Kali Setahun 
Hamboooiii...dah macam playgirl lak..hakhakhak

Berapa Kali Skandal : Never...Never -
Dah tadi kata bercinta 1 kali setahun, jadi tak perlu skandal la..hihihiiii

Couple Pilihan : Muka Cantik 
Lagi bertambah confius, kenapa muka cantik? Dkna bukan lebian ok!! ^-^

Kelebihan Dalam Bercinta : Sweet Talker 
So sweet..lalalalalaaaaaa 

Korang pernah main aplikasi macam nie kat FB tak?


NotaKaki : 
Adakalanya aplikasi kat FB nie ada persamaan dalam hidup kita, mungkin ia merujuk pada DOB :)

Post a Comment

Kak Mahh said... 13/9/12 10:54 AM

Gamesni tipu lah dkna!

Mummy Sher said... 13/9/12 11:07 AM

Amboi muda lagi rupanya awak ni,patutlah macam nampak macam budak2 je..hehehe

tapi tetap comel tau..;D

Jahirah said... 13/9/12 11:07 AM

akaun fb pun dah xde...huhuu

Everything's Everythings said... 13/9/12 11:15 AM

tu la xde fb nk cuba jgak haha..
eh dh nk dkt birthday ni,
Happy Birthday! xD
(agk2 yg terawal x?)

Unknown said... 13/9/12 11:33 AM

tak berani main apps kat fb takut virus

Izwa Kamaruddin said... 13/9/12 11:36 AM

kekekkee..layannnn :)

mun said... 13/9/12 11:44 AM

hehe... xpenah buat pon..sbb rasa menyemak.. ngeee~

laa 1987.. muda lagi tu dkna..

moon lagi tua..

Kakzakie Purvit said... 13/9/12 11:50 AM

Masih terlalu muda dkna... sekadar main-main tak apalah jgn percaya

Cikgu Ma said... 13/9/12 12:01 PM

tahun 87? muda la...

x penah buat bnda ni sebab.....errmm, susah cakap...

Unknown said... 13/9/12 12:02 PM

huhuhuhu apps macam ni anoyying la kat wall. huhuh..
bru 25.. mudo lagi tu. haha (baru lepas kira 2012-1987) kahkahkah

Si Matatajam said... 13/9/12 12:11 PM

Kalau Ada persamaan tu kebetulan ja tu..kadang2 kalau ulang buat sekali lg lain plak keputusannya..

Namee Roslan said... 13/9/12 12:16 PM

yeke betul ke ni ?? hehe. nanti nak try gak lah apps ni. hehe

dkna,,nah vitamin c punya link! :D

http://www.facebook.com/LailyBeautyCare

hazwan hairy said... 13/9/12 12:45 PM

haha oart best bercinta tuh..haha

Lelaki said... 13/9/12 1:47 PM

yer kot...hehe

Unknown said... 13/9/12 1:51 PM

hahahahha penah2 seronok kot tapi benda tipu je dkna

Leeza Dayasari said... 13/9/12 2:05 PM

mana nk try ni.. haaaaaa ok ok.. jom serbu jap.

Anonymous said... 13/9/12 2:14 PM

suka main aplikasi dalam fb tu tau. walaupun dia mengarut tapi kelakar sgt. :)

Elih Japahar said... 13/9/12 2:57 PM

Erk! nak hadiah apa?...<---ini ke maksud entry ni ahaha :D

Nak try main gak lah ni...mcm best je :P

Rina Rahamat said... 13/9/12 2:58 PM

hihi..akak x main ni xda masa

p/s: dkna bukan x nak jemput tp dkna duk jauh kan? kalau duk area johor misti akak ajak dah..meh add akak kt fb rina avail..senang kontek kalau ada apa2

lewisdotmy said... 13/9/12 3:52 PM

macam tau2 pula apps ni pasal kita heh

NUR said... 13/9/12 4:28 PM

taklayan apps FB.. rupenye seronok gak ye..
dari blog NUR

Zarif said... 13/9/12 5:21 PM

apps tu banyak gak xbetul. tapi sronok gak. hehe

GOMI JUNG said... 13/9/12 5:48 PM

fb sekarang dah pandai nak ramal2 nih :)
tak yah jumpa tukang tilik !

Anonymous said... 14/9/12 9:08 PM

syirik !! ha ha

Ezad Skytech said... 17/9/12 9:14 AM

mengarut apps kat FB ni...HAHA...

 
Top