31
Hujung minggu lepas dkna jumpa beberapa orang blogger di Sunway Pyramid. Secara tak sangka blogger Lyssa Faizureen (Lyssa Secret) pon ada kat sana. Kali pertama jumpa Lyysa Secret memang dkna terblur, tengok orangnya ada depan mata terus boleh lupa nama Lyysa Secret. Oh!! malu tau. 

Blooger Ema Ery, Lyssa, Anastasia Aida, Bachtiar Hidayah, Dkna Abza


Orangnya kecik, comey dan cute. Sempat bergambar dengan beberapa rakan yang lain. Seronok bila berjumpa dengan mereka di alam nyata. Sebelum nie hanya tengok rakan-rakan yang suka ping entry kat FB, bila jumpa depan mata dkna yang malu-malu kucing sebab mereka semuanya dah terkenal dalam dunia penulisan.

Lyysa Faizureen

Jangan sangka dkna tinggi ok! Ketinggian tu semua palsu disebabkan kaki disarungkan sesuatu yang tinggi. Rasanya dkna dengan Lyysa Secret sama tinggi jer. 

Kalau korang tengok gambar dkna dengan Lyysa Secret agaknya kami seusia ey? 

Oh Lyysa Secret buat dkna gelak bila dia panggil nama 'Kak Dkna'..kehkehkehkeh. Pssstttt..Lyysa Secret cakap dkna seusia denganya, 20 tahun. Wah!! Kembang hidung dkna bila orang cakap muda dari usia. 

Next time dkna harap boleh jumpa blogger lain, seronok dapat berkawan dari alam maya hingga ke alam realiti.

NotaKaki :
Dengan menghormati orang lain tak kira usia, tua muda, lelaki atau perempuan pasti kita turut dihormati jua.




Post a Comment

:: Mrs.Eady :: said... 2/10/12 10:51 AM

amboiii...suka sakan dia :)

KorN said... 2/10/12 10:52 AM

waa.. ngedate ngan lyssa... harap nnti kita pulak ber date.. eh.. haha

Kakzakie said... 2/10/12 11:02 AM

Sungguh bagai dikata jumpa teman blogger bahagianya lain terasa. Dkna memang nampak muda macam budak sekolah je (jgn marah tau sebab comel sangat)

C.M.A @ CikMoonAdnan said... 2/10/12 11:07 AM

waa seronoknyer jumpa rakan blogger :)

Ema Blog said... 2/10/12 11:46 AM

memang seronok..bertambah lagi kawan... memang bila dalam blog dan realiti akan ada bezanya...hehehe

Herma Julianny said... 2/10/12 11:47 AM

dua2 comel.
hihihihi...
berapa umur dkna ek?

Dunia Realiti said... 2/10/12 11:54 AM

Cuba tanggalkan kasut 'tinggi' tu nak tengok tinggi ke tak? bhahaha :D

Anastasyea Aida said... 2/10/12 12:16 PM

Kalau jumpa nanti, jangan la segan-segan tegur k .. =)

www.anastasyea.com

Leeza dayasari [santai leeza] said... 2/10/12 12:31 PM

waaaa comel2 semuanya. hehehe
like.

Anonymous said... 2/10/12 12:34 PM

both of u memang nampak sebaya =)

Crew Fathi said... 2/10/12 12:39 PM

ala... tak dan wa nk join gak.. hehehe

Cikgu Ma said... 2/10/12 1:24 PM

wah...bestnya...

dkna pun kecik jerrr, comel =)

hazwan hairy said... 2/10/12 3:06 PM

klo x pegi jua ooleh sbb balik kg kna cncl T_T

duniafana said... 2/10/12 3:10 PM

terbaekkk...

Aishah Jahirah said... 2/10/12 3:36 PM

meriahnya jmpa sesama blogger...:)

kak mah said... 2/10/12 3:39 PM

semua yg dkna jumpa tu hebat,tak perasan ke...cuba cari blog mereka n baca!

Joe_Hans said... 2/10/12 3:46 PM

HJ baru sekali gather bersama bloggers.. seronokkan?? tapi segan sikit...hahaha

Bro Framestone said... 2/10/12 4:38 PM

bro dah tua...

Menyesal tak bergambar dlam kereta dengan Lyssa T-T

fifie said... 2/10/12 5:15 PM

dkna cantik. Kurus nye. jelly much

Yousof said... 2/10/12 5:58 PM

Lyssa kurang beberapa inci tapi dua² tetap manis.. ;D

Khalilah MNor said... 2/10/12 6:09 PM

dkna, seronok kan bkenalan mcm tu~:) sweet sg dkna dlm gmbar!

Appreciate sgt advice yg dkna bg. tq dear:)

shinji izac said... 2/10/12 7:24 PM

macam kasut je yg tggi...wakakaka~

Lyssa Faizureen said... 2/10/12 10:39 PM

wahhh . kemain lagi dia nye tajuk entry ! hihi . Kak Dekna ! haha .
heh . dekna tinggi lagi laa dr lyssa . lyssa pun pakai heels jugak tu . hoho .

Apa-apa pun memang best dapat jumpe and kenal-kenal dengan blogger yg lain ^^

boni kacak said... 3/10/12 4:11 AM

wah..macam adik beradik kembar ler..hehehe

dEdEQ dE wIshEs said... 3/10/12 12:15 PM

BESHNYE JUMPE BLOGGER FEMES

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... 3/10/12 1:25 PM

wah bestnya jumpa teman blogger..cantik dkna punya stail berpakaian..akak suker..kalau akak pakai camtu sesuai x dgn usia akak hehe

SCA said... 3/10/12 8:01 PM

wah bestnye..

maszull said... 8/10/12 11:53 AM

assalamualaikum dkna...wah seronoknya dpt jumpa Lyssa n blogger yg lain tu...:)

 
Top