47
Kali pertama dkna makan Burger Bakar Abang Burn dan ungkapan yang keluar dari mulut dkna 'terbaik'. Pendapat dkna tentang burger ini memang membuka selera dkna. Dkna memang peminat setia daging, kalau diletakkan pelbagai menu depan mata pastinya dkna akan pilih daging sebagai menu utama.

Dkna pernah makan beberapa jenis burger bakar yang lain, tapi tak perlu dkna bandingkan dengan Burger Bakar Abang Burn kerananya rasanya yang cukup ummmhhhh

Burger Bakar Abang Burn

Dagingnya memikat selera tekak dkna, tak terlalu masin, tak tawar, tak pahit, tak payau..Eh!! Kiranya rasanya dagingnya memang bestlah. Sekarang nie pon dkna dapat rasakan keenakkan dagingnya. Aduuuiii...meleleh air liur dkna bercerita tentang Burger Bakar Abang Burn ni. Nampak gayanya lepas nie dkna mesti ke sana lagi. Akan datang dkna nak cuba yang ada daging salai. Nyuummmm... nyummm... nyummmmm

Burger Bakar Abang Burn yang terletak di Ramal Food Junction nie tak jauh dari rumah dkna dan yang buat dkna kelakar sangat sebab kali ke tiga mencarinya baru jumpa. Aduuii! Macam mana boleh tak perasan yang gerainya terletak kat Ramal Food Junction yang merupakan laluan dkna setiap minggu, setiap hari. 

Ramak Food Junction

Sesiapa yang belum mencuba lagi Burger Bakar Abang Burn, jom kita pekena lagi sekali burger kat Ramal Food Junction. Kenapa dkna ajak korang makan kat sini jer? Sebab cawangan ni yang paling dekat dengan rumah dkna. Nak tau lebih lanjut info terkini boleh LIKE Page Burger Bakar Abang Burn.  

NotaKaki :
Bila agaknya Burger Bakar Abang Burn akan buka cawangan kat Kota Bharu?



Post a Comment

mamamyja said... 5/10/12 8:00 AM

wah... sedapnya, menyelerakan.. hehe

Abe Mirul said... 5/10/12 8:05 AM

Alah,yang sedap-sedap semua luar negeri. Cik Dkna je la yang bukak kat KB,nanti Abe pergi. Hehe! :)

boni kacak said... 5/10/12 8:10 AM

bila nak belanja saya ???

Faz Abas said... 5/10/12 8:27 AM

Boleh try ni :)

Nak minta tolong kawan2 bogger untuk “Like” page “Faz&Fyda Collection” sebagai support kpd biz yg baru saya mulakan ni dan dapatkan voucher RM30 bagi mereka yang introduce 10 orang kawan dan “Like” page “Faz&Fyda Collection”. Voucher terhad untuk 10 orang terawal sahaja.
Untuk claim voucher, anda perlu meletakkan nama anda dan juga nama kawan-kawan anda di ruangan “komen” post “tudung hanger”, dan boleh terus menggunakan voucher selepas mendapat pengesahan daripada pihak Admin.

http://www.facebook.com/pages/FazFyda-Collection-Abaya-Baju-Kurung-Tudung-etc/235994003193434

hafizrahim said... 5/10/12 8:40 AM

la..tak pernah tau plak ade burger bakar kat situ..tq cik adik sebab nak blanje saye..hehehe

Entri terbaru Nuffnang..143!!


YaNa Yassin said... 5/10/12 8:40 AM

Auww,.. tak pernah try lagi. Sedaaap nyaa.

Mila Ahmad said... 5/10/12 9:07 AM

terliur tgk burger bakar tu.

C.M.A @ CikMoonAdnan said... 5/10/12 9:20 AM

uuuuu....terliur dah nie... nyummmmm

:: Mrs.Eady :: said... 5/10/12 9:29 AM

agagagagaa...sedap nyer!!

Kakzakie said... 5/10/12 9:34 AM

Ramai yg promote burger dia nie dkna kan. Even TV3 pun pernah tunjuk tapi kakak tengok ajelah... tak pernah rasa tapi pasti sedap sebab itu tak menang tangan dia nak melayan..

fiza said... 5/10/12 9:36 AM

Jamu mata jer lah pepagi nih. Nak try lah nanti. Dekat gak dengan umah ni.

Melastik Bintang said... 5/10/12 9:47 AM

tak pernah try burger bakar..tapi dah try burger YB di seksyen 7 Shah Alam... memang puas hati la dengan layanan dan burgernya...

azmiramin said... 5/10/12 9:58 AM

cam best ja?teringin gak nk try...

ayut said... 5/10/12 10:00 AM

kat kajang ke tu?nak try gak....

#terjah dr blog hairy ni..hihi ;)

Aishah Jahirah said... 5/10/12 10:08 AM

pernah tgk kuar kt TV tp xpnh try lagi....

Mira Adzlia said... 5/10/12 10:14 AM

sedapnya...da lme nk mkn...xpegi2 pun lg..hihi

Rai Ourkizuna said... 5/10/12 10:21 AM

tak terpk lagi nak pegi makan burger bakar ni..jarang makan ala ala fast food..hehe..

baby lydia said... 5/10/12 10:30 AM

kt batu pahat ni pn dh de burger bakar but dya lm cube lgik..
baru nmpk last week kt tibi 3siaran jalan2 cri makn..

Cikgu Ma said... 5/10/12 10:37 AM

boleh la nk pgi nanti...dkna siap bagi location map ha... ^_^

amyrul ruslan said... 5/10/12 10:52 AM

burger KLCC celah mane ekk??aku pun nak try gak..

maszull said... 5/10/12 10:52 AM

assalamualaikum dkna...sedap nyer menyelerakan jer...:)

syafiqakarim said... 5/10/12 12:16 PM
This comment has been removed by the author.
Qhaifa Nur said... 5/10/12 12:20 PM

biar betul dkna....sedapnya nih
terliur pulak hi..hi...

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... 5/10/12 12:24 PM

sedapnye... dah penah makan kt HQ dia... (",) mmg ramai org serbu...

Falsya said... 5/10/12 12:31 PM

terliur sudahhhh..sedapnyeeeee...

BeLLa said... 5/10/12 1:24 PM

minta belanja :P

ummiarissa said... 5/10/12 2:34 PM

wah dkna..seronoklah duk kat sana.macam-macam jenis burger ada sekrang ni...nakajaklah dkna g sekali boleh?

Kazman / Sue said... 5/10/12 2:54 PM

peerghhh... buka Fb member upload gambar burger yazid kat shah alam.... buka blog sekali burger abang burn la pulakkk... tak boleh tahan....

Leeza dayasari [santai leeza] said... 5/10/12 3:52 PM

pergh koyak mulut makan... haaaaaa

hazwan hairy said... 5/10/12 4:32 PM

urmmm terliur sudah..haha

Anonymous said... 5/10/12 6:50 PM

memang menyelerakan ... memang menyelerakan .. memang menyelerakan ...

kak mah said... 5/10/12 6:59 PM

Sapa bayar kali ni?

shinji izac said... 5/10/12 7:32 PM

hihihi~~
bege ni, kalo dah wat special ckit, mesti sedap punya...

Si Matatajam said... 6/10/12 12:01 AM

M tgk pun nampak best...Jauh sangat la Kalau nak p rasa burger tu hi hi...

Jajas said... 6/10/12 12:37 AM

klu makan 1 xkenyang ni...hehe

B.D.V said... 6/10/12 9:01 AM

eh try lah singgah sini mana tahu dpt baju free!
http://buydonateandvolunteer.blogspot.com/2012/10/introduction.html

Elih Japahar said... 6/10/12 7:15 PM

Try tanya bila mau buka cawangan di Kuching...haha :D


*Jom join segmen:

http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-elih-japahar.html

LelakiSemalam said... 6/10/12 7:44 PM

bergernya sungguh amazing!

Mummy Akmar said... 7/10/12 12:11 AM

Salam Dkna..
Nampak sedap ni. Bole cubaaa nanti...

Mummy Akmar said... 7/10/12 12:13 AM

Oh ya..DONE Follow!! :)

aTy _faRed~ said... 7/10/12 12:21 AM

kemain popular lagi burger ni sekarang..nak gi teringin nak cuber..tapi kemain payah..addeeyyhh

saya afi said... 7/10/12 2:58 AM

aiyooo, postni buat ai lapo lah. huuu.

khairul said... 7/10/12 11:45 AM

perghh sempoinya Dkna..bila nk belanja abg ?

KiD said... 17/10/12 10:02 PM

bila nak burger skali nih? :)

 
Top