21
Sebenarnya dkna kurang arif tentang filem-filem yang sedang ditayangkan atau akan ditayangkan di pawagam. Tetapi dkna tertarik dengan tawaran yang diberikan oleh Bro Framestone untuk menonton Filem SkyFall bersamanya pada 1 November 2012 (Khamis).


Review Filem SkyFall yang dipetik dari Jejaka Bintang :

Apabila operasi di Istanbul berakhir dalam bencana, James Bond hilang dan dianggap sebagai telah mati, dan identiti setiap ejen MI6 yang menyamar telah bocor ke internet. Selepas itu, persoalan dibangkitkan mengenai keupayaan untuk menjalankan Perkhidmatan Rahsia M, dan dia menjadi subjek kajian kerajaan atas pengendalian keadaan. Apabila  perkhidmatan itu  diserang, kemunculan secara tiba-tiba Bond memberikan M alasan dia perlu untuk mendapatkan Raoul Silva, seorang penjahat berbahaya mendakwa mempunyai kaitan peribadi dengan kedua-dua mereka, tetapi Bond mengikut  satu jejak dari London ke Laut China Selatan, akhirnya dia mendapati kesetiaan beliau terhadap M telah dicabar melalui masa lampau beliau.


Mengharapkan rezeki berpihak kepada dkna untuk menonton wayang bersama Bro Framestone di saat-saat terakhir beliau berstatus bujang. Pastinya dkna akan abadikan kenangan bujang kami bermesra selamanya sebelum masing-masing bertukar status isteri dan suami orang.

Dkna yakin Filem SkyFall ni akan lebih meriah dengan kehadiran kami berdua. Percaya atau tidak, pastikan dkna dapat tiket ini!


NotaKaki :
Kenangan terindah dkna bersama Bro Framestone kat SINI.

Post a Comment

Anonymous said... 24/10/12 1:07 PM

so macam mana? best tak cerita nie? :)

Melastik Bintang said... 24/10/12 1:11 PM

'kenangan bujang kami bermesra' haha..panas je ayat ni dkna...kekekeke jejaka Bintang ek...pun boleh....

hazwan hairy said... 24/10/12 1:23 PM

klo x nk pegi tp blik kg..hahaa.eh balik arini kan..

Elih Japahar said... 24/10/12 2:10 PM

"Pastinya dkna akan abadikan kenangan bujang kami bermesra selamanya sebelum masing-masing bertukar status isteri dan suami orang"

Macam HOT je ayat ni :P gurau je

:: Mrs.Eady :: said... 24/10/12 2:57 PM

dah 2 bln tak tgk wyg ni!

tiga minit said... 24/10/12 3:12 PM

lama dah tak tengok wayang rasanya

Anastasyea Aida said... 24/10/12 3:32 PM

Tak elok berdua tau, baik ajak org lain juga .. cth terdekat mcm saya .. hehehehe ..

www.anastasyea.com

maszull said... 24/10/12 3:39 PM

assalamualaikum dkna....wah bestnya dpt tengok wayang ngan bro framestone...:)

Anonymous said... 24/10/12 5:19 PM

wah seronok ler nnti ye

Kak Mahh said... 24/10/12 5:28 PM

Rezeki...insyaallah milik.....Dkna jika tertulis

Ejawantah Wisata said... 24/10/12 6:21 PM

Ceritanya menarik ? nanti saya coba cari di Jakarta.

Sukses selalu
Salam Wisata,

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... 24/10/12 6:31 PM

semoga dkna dpt tiket ni ye...
(",)

khairul said... 24/10/12 11:19 PM

la x dak masa nk p tengok wayang

boni kacak said... 25/10/12 3:17 AM

ayat tu sangat2 panas k..hahahaha

Ema Blog said... 25/10/12 8:50 AM

ayat last tu tak menahan..hehehe..

Mummy Akmar said... 25/10/12 3:17 PM

Dkna dengan Framestone tunang ke?

Eh best ke cerita 007 ni...KENA TENGOK...

akubiomed said... 25/10/12 4:58 PM

Ada beberapa pengkritik filem memberi maklum balas positif mengenai filem James Bond yang baru ini.

new hope said... 25/10/12 7:31 PM

jb kali ni lbh serius dan cold! macho ^^

KLIK PA geng sendiri dah muak

Izara4eva™ said... 25/10/12 8:11 PM

wah best gak lau pat tgk.. tmbh2 tgk ngn bro an.. :D

Fazrol said... 26/10/12 3:34 AM

ayat yg panas.. kalau ierakan baca naya.. ha ha..

Namee Roslan said... 26/10/12 1:42 PM

woooo...best nya dkna. namee tak g tengok lagi . :)

 
Top