32
Setiap kali ada kelas pasti badan penat sebab seharian duduk atas kerusi sambil menonton tayangan perdana daripada tenaga pengajar yang terlatih. Paparan putih dipandang, kekadang kepala diangguk tanda faham walaupun pada ketika tu fikiran melayang nak ber'Samurai'

Monday Blues? Yess! hari nie mood nak datang kerja memang tahap malas yang maksimum. Hari minggu dkna berada di KL untuk sesi pembelajaran yang terakhir bagi semester ni. Huh! dah hampir final exam rupanya. Pejam celik, dah sampai ke penghujung semester.


Tertiba mata dkna tertumpa pada gambar pasangan propa nie. Apa lagi, dengan pantas jejari dkna mengupdate blog. Wah! siapa agaknya pasangan propa nie? 



Sekilas ikan dilaut, sudah ku tau jantan betinanya.
Sekilas pandangan belakang, sudah ku tau siapa geranganya. 

Ok! sila teka siapakah pasangan ini? Agaknya kalau pasangan ini baca, baik mengaku jer la..senang tak payah main teka teki lagi. Tak ada hadiah yang menanti ok ...


NotaKaki :
Minta pendapat kawan-kawan pilihan yang tepat, cepat, menyenangkan dan boleh berurusan pada bila-bila masa untuk perniagaan secara online. 

Dkna keliru sama untuk create Page FB, atau berurusniaga di Personal FB atau di blog ni?

Post a Comment

Melastik Bintang said... 15/10/12 10:44 AM

sudah ku kenal pasangan ini..hahaha

better dekna buat page untuk online bisnes..itu lebih mudah...kalau di personal nanti bahaya dan pening..

jangan mixkan bisnes dan dengan personal fb...

Zura said... 15/10/12 11:00 AM

ari senin mmg ari malas bg org yg bekerja..

atuk said... 15/10/12 11:06 AM

Assalamualaikum Dkna

pada saya FB dan blog boleh memainkan peranan yg baik untuk berniaga secara online

Rai Ourkizuna said... 15/10/12 11:23 AM

siapa agaknya pasangan propa tu ya.. tak kenal T_T

Kakzakie said... 15/10/12 11:32 AM

Yg perempuan macam kakak kenal je.. tapi yg lelaki memang selamanya tak pun dikenalkan macam mana kakak nak kenal...

Anonymous said... 15/10/12 11:40 AM

x berani nak teka ni heheh salah kena saman ke

Salwa said... 15/10/12 11:41 AM

Saya rasa create fb page n guna log personal blog. Fb sangat senang berniaga. :)

Aishah Jahirah said... 15/10/12 11:43 AM

xkenal rasanya...ramai yg create page utk biz online...buat blogshop...tataw la mana yg mudah..

:: Mrs.Eady :: said... 15/10/12 11:45 AM

tu dia laki bini!! :)

Cheetah said... 15/10/12 12:02 PM

kita tau siapa pasangan itu..hehehe

Elih Japahar said... 15/10/12 1:58 PM

Buat page perniagaan tapi link kan fb personal dgn blog br best hehe :) siapakah pasangan itu?

Farah Zahid said... 15/10/12 2:03 PM

maaf, nak gelak cket.. kih kih..
tu diaaaa, bakal pengantin kottt..
:P

fadilpenyu said... 15/10/12 2:14 PM

Bro framestone dan bakal permaisuri nya iera kan. Yay. Betul

fadilpenyu said... 15/10/12 2:14 PM

Bro framestone dan bakal permaisuri nya iera kan. Yay. Betul

Qhaifa Nur said... 15/10/12 2:18 PM

habislah cepat ngaku...

maszull said... 15/10/12 3:28 PM

assalamualaikum dkna...memang menarik la mama sokong jer kalau dah minat nak berniaga online...:)

boni kacak said... 15/10/12 4:41 PM

siapakah gerangan pasangan itu ye dekna???

rasanya kena tanya yang lebih berpengalaman tentang bisnes online ni...

Misz Mieza said... 15/10/12 5:35 PM

Salam.. Saya adalah salah seorang pemenang dalam GA Blogger Bertuah yang dianjurkan oleh blogger JIWA.ROSAK.COM..

Senarai pemenang kat sini :-
http://www.jiwarosak.com/2012/10/senarai-pemenang-giveaway-bertuah.html

Topup Rm10 3x by - Dkna Abza @ FB
- 27 -
- 58 -
- 17 -

Saya peserta No. 17 yang telah menang hadiah dari sponsorship sis..

This is my number (019-5327438)/CELCOM

Thanks! ^_^

hazwan hairy said... 15/10/12 6:22 PM

xknl2...hahaha...

Kak Mahh said... 15/10/12 6:29 PM

Bro...n mem.sila mengaku...ciklong dah tau sapa ni...hihii

KiD said... 15/10/12 6:59 PM

bila nak ber samurai nih? :)

Namee Roslan said... 15/10/12 8:51 PM

siapa tu dkna ?? hehe.oh bagi nameekalau nak mudah dkna create fanpage je :)

zacky786 said... 15/10/12 11:28 PM

mmm spewkah gerangan ~

Leeza dayasari [santai leeza] said... 16/10/12 12:46 AM

siapakah mereka.. tak tahu pun.

Bro Framestone said... 16/10/12 7:49 AM

Tak boleh nak teka la... Sapa dia ek?

Ema Blog said... 16/10/12 8:17 AM

entah tak kenal pun...hehehehe..

akak berniaga pakai fb dan blog personal

Mummy Akmar said... 16/10/12 3:59 PM

Salam Dkna,

Kalau nak berniaga atas talian ni memang kena ada blogshop/webshop dan juga FB Page.. Selamat berniaga..

Macam Mummy, baru je memulakan perniagaan online menyediakan pakaian untuk semua lapisan wanita dan juga plus size fashion..

Nanti rerajin singgah www.qashmere.net boleh shopping jubah dan kaftan untuk hari raya... =)

Nor Zilla Sensei said... 16/10/12 4:14 PM

xbole nak teka,kasi klu cikit.huuhu.

hafizrahim said... 17/10/12 11:33 AM

owh..kenal abang botak ni..pernah jumpa..yang sebelah dia tu belum pernah jumpa..hehehe

Entri terbaru SEO Bermusim

Nurul Akmal said... 17/10/12 4:09 PM

Hahahaha... Kenal sangat.. :)

 
Top