28
Korang dah makan Pan Pizza Crust? Sebenarnya dkna bukan penggemar Pizza Hut, tapi kalau diberikan pilihan nak makan Pizza atau menu lain pasti dkna pilih makan nasi. Kenapa? Sebab kalau makan Pizza kenyangnya hanya untuk sementara waktu dan dkna pasti cari nasi untuk isi perut yang kecik ini.

Tolonglah percaya bahawa orang yang berbadan kecik sebenarnya makan banyak ok! Ini rupa bentuk Pan Pizza Crust yang dkna curi dari Pizza Hut Malaysia.



Tengok posternya yang cukup menarik dan mampu buat dkna terliur sangat untuk mencuba. Seindah gambar dan rasanya, memang puas hati dkna makan Pan Pizza Crust.

Pan Pizza Crust

Bila dipotong dan diangkat, macam nie lah rupa cheese. Nyummm..nyummm..nyumm.. Sama tak dengan iklan dekat tv?


Tanpa perlu menunggu lama, acara menikmati hidangan Pan Pizza Crust dimulakan. Dengan muka terujalah sangat, dkna menikmatinya. Maaf! Dkna tak tau berapa harga sebab ia ditaja. 

Itu jer nak kongsi dengan korang, sesiapa yang gemar makan cheese boleh cuba Pan Pizza Crust sekarang. Korang pasti tak akan menyesal! 


NotaKaki :
Cuba teka lepas makan pizza dkna cari nasi atau tidak? 

Post a Comment

Elih Japahar said... 9/10/12 8:10 AM

Model Pizza Hut ke ni? comel lah hahaha :D

Bulan Syurga Firdausi said... 9/10/12 8:20 AM

pagi2 bukak entry ni heee

lepakk.com said... 9/10/12 8:32 AM

Dipagu hari da lapar pizza

Kakzakie said... 9/10/12 8:36 AM

Kalau tak kerana diajak 'penaja' mesti dkna tak ke situ ye. Tapi bila dah makan amboi licin sampai tak tinggal sisa...:)

si kiut lavender said... 9/10/12 8:44 AM

wahh..beznya...nyum2

:: Mrs.Eady :: said... 9/10/12 9:27 AM

mcm sedap jek!

Ema Blog said... 9/10/12 10:39 AM

dah lama tak pekena pizza..sebab kalau makan cepat muak.

Qhaifa Nur said... 9/10/12 10:43 AM

lagi best pula tengok dkna....
sedapnya......

Melastik Bintang said... 9/10/12 10:52 AM

dah try pan crust ni..sedap..tapi setakat 2 slice je larat la..lebih minta maaf..hehehe...

Namee Roslan said... 9/10/12 11:26 AM

tengok muka dkna pun dah tahu sedap yang amat ! hehe. nak try lah !! :D

redza said... 9/10/12 11:31 AM

perghh sedap...nak cuba jugalah

hazwan hairy said... 9/10/12 11:31 AM

kalau dkna blnja cnfm xnyesal o..haha

Rai Ourkizuna said... 9/10/12 11:48 AM

sedapnya..lagi sedap bila ditaja kan..hihi

boni kacak said... 9/10/12 1:12 PM

bila kita nak makan sama2 ni??hahaha

akubiomed said... 9/10/12 1:43 PM

Kalau cheese banyak pun okay juga. :-)

hafizrahim said... 9/10/12 2:10 PM

makan pizza tak hajak pun..kesian kat tomato boi mengidam..hahahaha

Aishah Jahirah said... 9/10/12 5:40 PM

msti cari nasi jugakkan...hehee

kak mah said... 9/10/12 6:39 PM

Dkna perut keciK tapi panjang...larikkkksss!

shinji izac said... 9/10/12 7:29 PM

macam muke x ikhlas jer..hahaha~

Jajas said... 10/10/12 12:28 AM

wow...dapnye...

Nurul Akmal said... 10/10/12 11:37 AM

waaaa sedapnyer...

Sherwieyna Muzzawer said... 10/10/12 3:35 PM

sedapnyaaaaaaa! balik nanti nak singgah beli pizzalah..hehehe
terliur tengok u makan tau..heee

Sherwieyna Muzzawer said... 10/10/12 3:35 PM

sedapnyaaaaaaa! balik nanti nak singgah beli pizzalah..hehehe
terliur tengok u makan tau..heee

kay_are said... 11/10/12 2:06 PM

ditaja? waah.. best betul.. pernh makan dan memang sedap! rase nye cari gak nasi pastu..

Nur Azila said... 11/10/12 2:11 PM

suka makan ea? hihihi.. betullah nasi lebih selera makan berbanding pizzaa tu...

Zul De Alexis said... 17/10/12 3:05 PM

amboiii..sedapnya..bak sikit! haha

 
Top