23
Dkna yakin korang pernah dengar tentang Sold.my yang membolehkan korang memiliki barangan impian dengan harga yang lebih murah berbanding harga di pasaran. Apa yang perlu dilakukan hanya dengan membuat bidaan terhadap barang tersebut. 

Diantara tawaran yang ada di Sold.my seperti PS3, iPads, iPhonekamera digitalset tvtiket penerbangan untuk destinasi popularbaucer hotel dan spa dan lebih banyak lagi tawaran yang ada. 




Percaya atau tidak bahawa Sold.my menawarkan harga barangan serendah RM 0.04. Pemenang akan ditentukan melalui bidaan yang terakhir pada hari terakhir lelongan dan yang pastinya pembida mesti mempunyai strategi tersendiri untuk mendapatkan barangan dengan harga yang murah. 

Apa ditunggu lagi, jom daftar di sini Sold.my.

Untuk keterangan lebih lanjut tentang Sold.my terus ke About Sold.my
Untuk syarat serta terma Sold.my terus ke Rules You Must Know


Nota Kaki :
Boleh dapat iPhone dengan harga yang lebih murah di Sold.my.

Post a Comment

YaNa Yassin said... 19/11/12 7:36 AM

Owh,.. tak pernah tau pun. Tq info :)

sea_lavender said... 19/11/12 8:19 AM

wah betul ke ni~~ trus nk msuk link tu hee.. tq info :)

Kak Mahh said... 19/11/12 8:28 AM

ciklong pun nak terjah...tapi nak beli apa? cuba bagi cadangan...

Pemikir said... 19/11/12 8:44 AM

Info menarik... Thanks. singgah utk menjemput semua ke blog saya.

Kakzakie said... 19/11/12 8:45 AM

Boleh kakak tak tahu pun tentang ini Dkna.. nak tengok jugalah.

Mira Adzlia said... 19/11/12 9:07 AM

bestnye..skang jugak nk bukak

maszull said... 19/11/12 9:41 AM

assalamualaikum dkna...memang ada tapi kalau kita dah berjaya mendpt harga sesuatu barang tu n kita tak jadi mengambilnya dan tidak dapat membuat pembayaran nama terus diblacklistkn dr membida barang2 yg lain juga...;)

saifudin said... 19/11/12 9:47 AM


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

hazwan hairy said... 19/11/12 10:18 AM

stop jap beli2 gadjet..hehe

Qhaifa Nur said... 19/11/12 12:00 PM

murahnya....menarik ni

CekbOlat-bOlat said... 19/11/12 1:06 PM

wah gudluck :)

p/s: abg saya jwab ! haha

hnahdy said... 19/11/12 3:17 PM

hana tau mudah.com je..

Sherwieyna Muzzawer said... 19/11/12 4:34 PM

eh murahnyaaaa! kita baru taulah.tq untuk info ni!

Ema Blog said... 19/11/12 4:54 PM

yg tak menahan..kena bida tu..hehehe

boni kacak said... 19/11/12 5:53 PM

menarik betul ni.. boleh try ni

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... 19/11/12 6:40 PM

kat sold.my pon boleh bida2 ye... xpnah tau plak...huhu

lewisdotmy said... 19/11/12 7:18 PM

hari tu ada ikut bid iPad Mini tapi last2 tak dpt tunggu sbb tak habis2 lagi , sold ni mmg bagus

luqman zakaria said... 19/11/12 8:03 PM

thanx sharing..xpernah tau pasal nih..hehe

Elih Japahar said... 19/11/12 9:04 PM

Kena bid ke? ermm..pernah main bid2 ni kat pennyauction.com.my rasanya lebih kurang sama je..

khairul said... 19/11/12 10:24 PM

baru dengar ni...

Kesuma Angsana said... 20/11/12 1:23 PM

nnti g terjah juga

 
Top