15
Alhamdulillah dan tahniah buat Bro Framestone dan Iera Kan yang telah sah diijabkabulkan minggu lepas. Hari ni cukup seminggu Bro sah bergelar suami. Dkna doakan Bro dan Iera kekal bahagia bersama-sama hingga nafas terakhir. 

Dkna kongsi sedikit gambar kenangan Majlis Persandingan Bro Frameston & Iera Kan. 










Terima kasih kerna bagi kepercayaan kepada dkna dan pasangan untuk jadi pengapit tempoh hari. Dan tak lupa juga buat keluarga Bro atas layanan sepanjang dkna ada kat Johor.  Dkna dan pasangan mohon maaf jika ada salah silap serta kekurangan ketika berlangsungnya majlis Bro. Halalkan makan minum yea.

Post a Comment

-gedek! said... 16/11/12 12:10 AM

Rugi tak dapat pegi... kalau tak boleh nyelit kat tengah2 gambar akhir tu...

Heeee

Mk Syahir said... 16/11/12 1:03 AM

wah..pengapi pon vouge gitu..hehe :p

CIK TOM said... 16/11/12 2:42 AM

pengapit yg cantik!
tahniah pd broframestone n psgn..

Bro Framestone said... 16/11/12 7:15 AM

Thank sebab sudi terima amanat ini... Walaupun bro tengok dkna muka lagi pucat dari muka pengantin... he..23x

Family bro ok, korang pun best dibawa bersembang.. pandai bawa diri

KiD said... 16/11/12 7:21 AM

terima kasih pengapit yang sudi membantu..

Cik Nurul Siezuka said... 16/11/12 8:20 AM

DKNA pun dah macam pengantin.. berseri2.. hehehe :)

Mira Adzlia said... 16/11/12 9:28 AM

pngapit cumil..hihi...

**cntik la kaler bju pngantin..huhu..suke..suke

Ema Blog said... 16/11/12 9:43 AM

Tahniah untuk BRO..tak berkesempatan nak pergi kenduri BRO..harap BRO tak marahkan...hehhe..pengapit pun vogue the vass gituuuu..

Yuliana Wahit said... 16/11/12 10:17 AM

rupanya Dkna yang jadi pengapit bro eh.. yuyu ada dtg majlis bro.. tp x perasan tu Dkna.. ruginya kan.. kalau tak blh bergambar..

Namee Roslan said... 16/11/12 11:18 AM

weee.....nice ! lepas ni dkna pulak punya turn! hehe :)

Dkna Abza said... 16/11/12 1:03 PM

Hehee insya Allah..doakan yer

maszull said... 16/11/12 2:30 PM

assalamualaikum dkna...cantiknya lepas ni dkna pulak yer...:)

Kesuma Angsana said... 16/11/12 4:19 PM

amboi semuanyer hot2 belaka !

Kak Mahh said... 17/11/12 6:59 AM

Pengapit lelaki tersenyum mengalahkan pengantin lelaki....baju baru ye pengapit?

Fieza Sani said... 16/11/16 9:46 AM

cantik kaler baju perantin tu...

 
Top