17
Nak tau macam mana dkna terjebak dengan produk Miracle Tab? Haaa..meh sini nak kongsi cerita dengan korang semua. Kulit muka dkna memang sensitif sikit, mungkin salah satu faktor kulit muka dkna jadi macam tu sebab dkna bukan penggemar sayur-sayuran. Kalau tak makan sayur, macam mana kulit nak lawa kan. Peratusan untuk kulit muka mudah kusam memang tinggi bagi dkna.

Sebelum ni dkna dah cuba pakai lebih kurang 3 produk seperti tooooootttt.. opsss!! rahsia kan. Kini dkna terlah beralih arah kepada produk Miracle Tab.

kredit

Dkna cuma pakai 3 barang saja iaitu sabun, toner dan serum. Bagi tempoh percubaan, dkna pakai sabun dan toner dkna cuba pakai lebih kurang 3 minggu sebelum ambik serum sebab nak tengok sejauh mana keserasian kulit muka dkna dengan produk Miracle Tab.


selepas 3 minggu penggunaan produk miracle tab tanpa secalit bedak


Bayangkan sebelum dkna pakai produk Miracle Tab nie, bukan setakat kemerah-merahan tapi menggelupas dan pedih. Fuh! dkna sendiri pon takut nak tengok muka kat cermin. Keyakinan diri terus down. Sedikit perubahan pada kulit muka selepas 4 minggu menggunakan sabun dan toner. Perhatikan bulatan kat pipi dkna yang tak gebu tu. Korang nampak tak kemerah-merahan?

Alhamdulillah, hari ini dkna lebih yakin dengan kulit muka walaupun ada parut-parut manja yang masih lagi degil di muka. Nak tengok gambar terbaru dkna boleh LIKE atau subcribers kat SINI dan SINI.

*tak semua produk serasi untuk kulit kita, jadi pemilihan jenis pencuci muka harus dititik beratkan. 

Nota Kaki :
Dkna amat selesa berurusan dengan Ren Niena dari Putrajaya untuk produk Miracle Tab.

Post a Comment

Kak Mahh said... 24/11/12 5:49 AM

Kalau serasi dan sesuai dengan kulit...oklah,koho comeYlah nanti...

Hidayah said... 24/11/12 9:22 AM

mmg dilema wanita nak carik produk yg sesuai dengan kulit muka..

Kakzakie said... 24/11/12 10:30 AM

Bila dah jumpa yg sesuai jgn tukar lagi Dkna. Terus gunalah..

Elih Japahar said... 24/11/12 1:40 PM

Pipi tu :) hehe...windu dkna dah..tgah rest induksi ni, penat buat LDK skrg ni...

khairul said... 24/11/12 3:23 PM

abg x reti nk komen haha

Nurul Farhana said... 24/11/12 4:45 PM

Hye2, saya pon pengguna miracle tab,
sabun dia memang best, jerawat cepat kecut kalau tumbuh, toner dia pon okeh
da 4 bulan da pakai
tapi tu la, jerawat still akan datang terutamanye time2 nak dtg bln

Misz Mieza said... 24/11/12 9:20 PM

Selalu jugak dengar pasal Miracle tab ni.. Tapi tak pernah lagi give it a try.. Tapi kebanyakan testimoni pengguna semuanya positif.. Tak salah kalau cuba nih.. =)

maszull said... 24/11/12 10:19 PM

assalamualaikum dkna...betul tu kena cari jenama yg sesuai dgn muka kitakn...;)

CIK TOM said... 25/11/12 5:11 AM

alhamdulillah produk serasi dgn kulit muka dkna..

Jajas said... 25/11/12 7:02 AM

lawa model tu...

Ren & Niena said... 25/11/12 11:36 AM

TQ dear nnt akak bg gift yer hehehe... :) yg berminat nak dptkan Miracle Tab produk boleh contact 012-8627710 @fb Ren Niena :)) COD n postage available. .. **free postage tau... hehehe

Wak Gelas™ said... 25/11/12 2:38 PM

wak pon sukak tengok kulit chantek jugakkk.. ehHHHee

Leeza dayasari [santai leeza] said... 25/11/12 4:36 PM

kulit muka mmg kena jaga.

boni kacak said... 26/11/12 12:26 AM

yang penting ia serasi dengan kulit awak :)

Noraim said... 26/11/12 12:50 AM

housemate ade guna miracle tab ni. muka makin putih la, takde jerawat sume tu tp cepat merah2. takut tgk.

Myra Jay said... 26/11/12 1:35 PM

Kulit akak sensitif dengan sebarang produk, so sehingga sekarang guna 1 jenis je, nak tukar kena slowly kalau tak lagi teruk muka..

Nanti nak cuba2 la Miracle Tab ni, mana tau ada Miracle ;D

KiD said... 26/11/12 9:15 PM

miracle tab... ingatkan galaxy tab.. hhehehee

 
Top