0
Masuk kerja awal pagi kemudian buka Portal Rasmi HRMIS kononnya nak apply  cuti untuk next week. Seingat dkna baki cuti tahunan masih banyak, jadi perancangan pon banyak jugak untuk hujung tahun nie. Dengan kadar segera buka IE dengan harapan talian HRMIS tak jammed.



SELAMAT HARI NATAL 2012... oh! 25.12.2012 nanti cuti kan. Haaa..sebab tu dkna nak mohon cuti. Banyak perkara yang harus diselesaikan waktu tu. 

Kemudian terus klik link HRMISONE. 


Paparan pada screen HRMISONE yang keluar. Ermmm.. makluman untuk semua jabatan atau kementerian bahawa capaian HRMIS akan ditutup sementara waktu disebabkan ketidakstabilan server pengkalan data dan menaiktarafkan pusat Pengakatan Data buat masa kini. Capaian HRMIS ditutup mulai 13 - 17 Disember 2012.

Kesimpulannya, tunggu minggu depan baru apply cuti. Malas pulak dkna nak isi borang cuti secara manual. 


Nota Kaki :
Fuh! Nasib baik SKT dan LNPT dah dihantar dengan jayanya. 


Post a Comment

 
Top