0
Beberapa hari blog tak terupdate bukan kerana tak ada cerita untuk dikongsi tetapi kesuntukkan masa. Percayalah, ini semua alasan...heheee. Hari ni dkna masih lagi berada di kampung halaman, insyaAllah malam nanti dkna balik Putrajaya.

Kalau semalam korang semua Monday Blues, dkna pula akan Wednesday Blues. hikhikhikkkkk. Hari terakhir jejak kaki ke Kelantan untuk tahun 2012 ini bermakna dkna akan pulang tahun depan. Pergh! macam lama jer bunyinya tahun depan sedangkan lagi beberapa hari tahun 2013 muncul tiba. 



Ok, sebenarnya dkna nak ajak korang semua yang selalu singgah ke blog busuk dkna ni follow dkna di Twitter. Al-maklumlah dkna hanya aktif berFacebook dan agak ketinggalan sikit tetang Twitter.

Bagi mereka yang sudi follow dkna boleh terus ke sini yea :-

Follow dkna di Twitter .

Sesungguhnya dkna agak buta it tentang Twitter, sesiapa tak yang sudi ajar dkna reweet dkna? Jom follow dkna di Twitter ok.


Janga lua yang ini juga :-

Subscriber di Facebook ; atau
Add di Facebook 

Post a Comment

 
Top