0
ImanPuri menjadi pilihan dkna. Yea..pilihan dkna untuk mendirikan rumah tangga. Maaf! bukan berumah tangga tapi rumah yang menjadi idaman dkna selama ini. Masih ingat tentang Khidmat Rekaan Di ImanPuri Interior Architecture yang menyediakan khidmat rekaan rumah yang sangat menarik?

Jom kita lihat antara rekaan dari ImanPuri Sdn. Bhd. Melihat rekaan yang telah direka khas oleh saudara Anis Amir buat dkna terbayang-bayang rekabentuk dan hiasan dalaman rumah impian dkna. 


Memang manarik rona putih yang menjadi pilihan pereka ini. Putih melambangkan kebersihan dan ruangan ini tampak lebih luas dengan susunan perabot yang sesuai dengan ruang yang tersedia.


Manakala ruang makan juga disulami dengan rona putih. Nampak lebih ringkas dan santai untuk keluarga manjamu selera bersama-sama. Di sinilah juga tempat untuk mengeratkan hubungan kekeluargaan ketika bersama-sama menikmati hidangan yang disediakan oleh si ibu. 


Ruangan pejabat yang luas dan sesuai untuk dkna yang masih belajar. Pastinya ruangan ini lebih privacy.


Kawasan luar rumah pula dikelilingi dengan dedaun yang menghijau membangkitkan suasana kampung. Lihat saja ikan-ikan yang berenang riang dalam kolam sambil bersantai bersama pasangan. Memang romantik.

Pastinya hasil rekaan dari ImanPuri Sdn. Bhd memenuhi citarasa pilihan anda. Berminat untuk mendapatkan khidmat-khidmat tersebut? Boleh rujuk SINI dan SINI.

Post a Comment

 
Top