0
Kadang-kadang mood nak blogwalking down bila jumpa blog yang ada paparan macam nie.


Kalau dkna jumpa paparan macam nie, dkna terpaksa tekan "X", tutup screen blog. Tambah lak, bila dkna kat pejabat. Memang Facebook tak dapat buka. Kalau korang nampak dkna online tu bukan pakai pc opis yea. Kadang-kadang pakai laptop bawak ke pejabat tak pon online pakai tab yang hampir nazak!

Bila nak komen pon kene tekan "LIKE" berulang kali. Aduuuiii!!!.. 60 saat tu bagi dkna amat lama nak tunggu paparan tu tertutup dengan sendiri. 

Sayang sekali bila dkna terpaksa tutup paparan screen blog tersebut. Masa adalah emas, nak blogwalking pon terkejar-kejar. 

Haaa..kalau tang VOTE yang nie dkna tak risau. Sebab tiap-tiap hari dkna wajib VOTE abang ensem nie. Korang yang ada Facebook? mohon tekan VOTE setiap hari untuk abang ensem nie. 1 VOTE untuk tempoh 24 jam. 

Harap abang ensem nie menang Philips Aqua Touch.





Nota Kaki : 
Ada orang cakap dkna peminat tegar mamat ini... hihihiiii

Post a Comment

 
Top