0
Akhirnya dkna dapat makan jugak durian crepe selepas mengidam makan durian crepe. Sebelum ni dkna hanya tengok kat facebook dan blog rupa paras durian crepe. Sekarang baru dkna boleh bercerita kat korang semua rasa sebenar durian crepe. 

Bagi peminat durian mesti cuba durian crepe dan amat rugi bagi mereka yang tak makan buah durian. Kalau ikutkan resepi dan cara buat durian crepe nie bukan susah sangat tapi dkna lebih suka cara yang senang. Nak tau macam mana cara senang? 

Beli jer kat kedai atau tempah kat kawan-kawan yang pandai buat durian crepe. Itu cara paling senang kan? heheeee




Nie rupa paras durian crepe yang dkna beli. Cubaan pertama dkna beli 1 set RM 6.00 ada 3 biji durian crepe dan ini adalah biji terakhir yang menjadi rebutan. Pastinya isi dalamnya adalah durian yang dicampur dengan cream *kalau tak salah dkna.

Tak rugi dkna beli durian crepe ini sebab rasanya memang sedap. Tak terlalu manis dan original rasa buah durian. Ada tak dikalangan korang semua yang jual durian crepe area Putrajaya, Bangi atau Kajang? Roger dkna yea...nak order nie. 


Post a Comment

 
Top