21
Aplikasi "WeChat"
Aplikasi "WeChat"

Dkna pernah guna aplikasi Viber dan WhatsApp sebelum aktif berWeCHat bersama keluarga dan rakan-rakan yang lain. Hampir beberapa bulan dkna...

Read more »

10
Renungan Jumaat 28 September 2012
Renungan Jumaat 28 September 2012

"Dan (ingatlah), ketika kamu membunuh seorang manusia lalu kamu saling tuduh menuduh tentang itu. Dan Allah hendak menyingkapkan ...

Read more »

28
Pengajian Luar Kampus (PLK)
Pengajian Luar Kampus (PLK)

Cepat sungguh masa berlalu, pejam celik dah hampir ke penghujung tahun. Sedar tak sedar proses pengajian dkna pon hampir ke penghujung. Alh...

Read more »

24
Wordless Wednesday - Servis Kereta -
Wordless Wednesday - Servis Kereta -

NotaKaki : Petanda awal, tapak tangan akan rasa gatal. o_O Published with Blogger-droid v2.0.6

Read more »

23
Pembentangan Bajet 2013
Pembentangan Bajet 2013

Eh!! Baru dkna sedar yang bajet tahun 2013 akan dibentangkan hari Jumaat, 28 September 2012 jam 4.00 petang.  Patutla kat pejabat dkna nie...

Read more »

20
Belajar Kecek Kelate
Belajar Kecek Kelate

Sapo hok singgoh blog dkna nak belaja kecek kelate? Hari ni dkna nak tulih ikot ejaan dale bahaso kelate. Agoknya pok demo pehe ko dop gapo...

Read more »

16
Aku Kenal Siapa Aku
Aku Kenal Siapa Aku

Mungkin engkau mengatakan telah mengenali diri aku? Tapi sebenarnya engkau tidak kenal siapa aku. Siapa aku sebelum engkau kenal? Apa y...

Read more »

13
Bila Nak Habis Exam?
Bila Nak Habis Exam?

Blog tak update, usahkan nak blogwalking kengkawan. Hari kedua dkna dalam kelas nak amek exam. Kadang kala terpikir jugak kenapa pihak unive...

Read more »

25
Siapa Fatin Liyana?
Siapa Fatin Liyana?

Terpandang muka hadapan majalah Dara.com seorang gadis yang cantik manis bergaya menghiasi sisipan kali nie. Dkna tertanya - tanya siapa ga...

Read more »

31
Perkara Yang Memeningkan Sebelum Kahwin
Perkara Yang Memeningkan Sebelum Kahwin

Bila kita tengok orang yang nak kawen, rasa macam senang jer kan. Tup tap tup tap dah tiba majlis yang dinantikan. Wah!! seronok jer bila t...

Read more »

18
Wordless Wednesday - Cuti Tanpa Rekod -
Wordless Wednesday - Cuti Tanpa Rekod -

NotaKaki : Belum ready nak jawab soalan exam :-( Published with Blogger-droid v2.0.6

Read more »

25
Ayam Goreng Kampung Lawan Siput Sedut
Ayam Goreng Kampung Lawan Siput Sedut

Makan tengahari dengan menu ayam goreng kampung dan siput sedut memang menyelerakan. Maklumlah dah lama dkna tak makan ayam goreng kampung. ...

Read more »

34
Duit Mak Ayah Belanja Awek Makan McD
Duit Mak Ayah Belanja Awek Makan McD

Melihat gelagat 3 pasangan kekasih, ramalan dkna mungkin dalam lingkungan usia 15 tahun. Biasalah anak muda,masuk McD pon macam segan silu....

Read more »

23
Karnival Jalan Kaki Amal Terbesar Di Malaysia
Karnival Jalan Kaki Amal Terbesar Di Malaysia

AVON Malaysia dengan kerjasama Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) dan Perbadanan Putrajaya (PPj) serta...

Read more »

18
Layan Paddle Pop Waktu Petang
Layan Paddle Pop Waktu Petang

Pandang kiri, pandang kanan rupanya dkna sedang berjalan beriringan dengan sekumpulan budak sekolah yang baru turun bas. Oh!!! Dkna lebih ke...

Read more »

25
Fail Cinta Facebook
Fail Cinta Facebook

Banyak pulak aplikasi kat FB nie kan. Kalau bosan boleh la main aplikasi kat FB. Semalam sesaja jer main klik-klik untuk apikasi Fail Cinta...

Read more »

22
Majlis Hari Raya Peringkat Bahagian Khidmat Pengurusan
Majlis Hari Raya Peringkat Bahagian Khidmat Pengurusan

Alhamdulilah kenyang dapat menjamu selera juadah hari raya. Musim raya tak sah kalau tak hadirkan  diri untuk majlis beraya sakan. Tengahar...

Read more »

30
"Curi-Curi Suka' Giveaway!
"Curi-Curi Suka' Giveaway!

Mood kelaut pagi nie. Rasa macam nak demam je tapi sebelum demam nie melarat makin teruk dkna nak join "Curi-Curi Suka" Giveaway!...

Read more »

29
Merahsiakan Sebuah Ikatan
Merahsiakan Sebuah Ikatan

Kadang-kadang kita terpaksa merahsiakan sesebuah ikatan atau hubungan kita dengan seseorang bukan kerana baget diri ini glamor seperti Dian...

Read more »

20
Layan Hindustan Di Petang Sabtu
Layan Hindustan Di Petang Sabtu

Rasanya dah lama sangat dkna tak layan hindustan petang sabtu nie. Hari ni boleh lak layan dari pukul 2 tadi sampai sekarang. Cerita hindust...

Read more »

21
Choki Choki Kegemaran Ramai
Choki Choki Kegemaran Ramai

Pernah makan choki choki tak? Kalau korang cakap tak pernah makan tu maknanya korang bukan rakyat Malaysia. Boleh tukar warganegara sekaran...

Read more »

16
Renungan Jumaat 7 September 2012
Renungan Jumaat 7 September 2012

"Dan (ingatlah), ketika Musa berkata kepada kaumnya: "Sesungguhnya Allah menyuruh kamu menyembelih seekor sapi betina&quo...

Read more »

24
Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!
Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Bila tengok gambar dan dengar namanya diseru pasti ramai kawan-kawan blogger diluar sana kenal dengan beliau. Saudara Hasrul Hassan y...

Read more »

27
Beramah Mesra Di Facebook
Beramah Mesra Di Facebook

Seawal pagi dkna buka FB dan tengok status terkini dari rakan-rakan. Terpandang notification bagi rakan baru. Oh!! rupanya ramai rakan yang...

Read more »

24
Manisnya Izreen Azmindar Berhijab
Manisnya Izreen Azmindar Berhijab

Secantik-cantik wanita lebih cantik dan manis bila dikenakan hijab di kepala. Yea!! Berhijab akan menutup kekurangan yang ada pada diri seo...

Read more »

19
Wordless Wednesday - Dirasuk Cinta -
Wordless Wednesday - Dirasuk Cinta -

7 Kuntum Dirasuk Cinta NotaKaki : Abaikan kuntuman bunga yang dah layu tu :)

Read more »

29
Punca-Punca Badan Gemuk
Punca-Punca Badan Gemuk

Kalau bagi pilihan untuk gemuk atau kurus mesti majoritinya yang kurus cakap nak gemuk dan yang gemuk cakap nak kurus. Kenapa yea? Dkna po...

Read more »

14
Menu Santai Cheezy Wedges Bersama Tea O Panas
Menu Santai Cheezy Wedges Bersama Tea O Panas

Kalau bulan puasa perut nie boleh jer tahan lapar. Makan pukul 4.30 pagi untuk sahur dan berbuka pulak pukul 7.30 petang. Bila kira balik h...

Read more »

26
Topik Hangat Isteri Curang
Topik Hangat Isteri Curang

Kalau isu curang dan gosip-gosip nie ramai jer yang minat nak baca kan. Kat blog dkna nie dah berkurun agaknya keywood ISTERI CURANG duk di...

Read more »

34
Tweet Merdeka Tweet Preve
Tweet Merdeka Tweet Preve

Secara besar-besaran Perhimpunan 55 Tahun Merdeka Janji Ditepati diadakan di Bukit Jalil 31 Ogos 2012 pada sebelah malam. Haa! Dkna pergi ...

Read more »

24
 I Art You Malaysia
I Art You Malaysia

Sempena sambutan bulan kemerdekaan bagi tahun nie, satu pameran "I Art You Malaysia" anjuran  PETRONAS yang telah mengumpul lebi...

Read more »
 
 
Top