0
Mampukah Produk Gain 5 Menambah Berat Badan
Mampukah Produk Gain 5 Menambah Berat Badan

Pasti korang hairan kalau dkna cakap 'nak gemuk' dan kebanyakan dari kaum wanita tak nak gemuk. Malah ada yang sanggup cari pil kur...

Read more »

0
Spontan Khamis - Rezeki Dari Allah -
Spontan Khamis - Rezeki Dari Allah -

" Alhamdulilah.. Allah murahkan rezeki dkna hari ni" kredit Nota Kaki :  PM dkna di Facebook jika ingin berkongs...

Read more »

0
Koleksi Kereta LEGO Dari Shell
Koleksi Kereta LEGO Dari Shell

Sabtu, 24 November 2012 bertempat di Blue Concourse, Sunway Pyramid , Shell telah melancarkan 3 lagi model terhad Ferari yang dipasang deng...

Read more »

0
Menabung Bersama NUFFNANG
Menabung Bersama NUFFNANG

Macam mana nak menabung dengan NUFFNANG ?  Dkna tertarik dengan status dari Eqbalzack.com  mengenai pembelian kereta sacara cash . Wah!...

Read more »

4
Check Page Ranking Blog Anda
Check Page Ranking Blog Anda

Sememangnya dkna tak begitu arif tentang dunia blog dan masih baru dalam dunia blog. Bila bercerita tentang SEO ataupun UV rasanya blog d...

Read more »

15
Petua Muda Remaja
Petua Muda Remaja

Zaman sekarang nie ramai yang nak muda dari usia. Kelihatan cantik dan muda remaja. Bak kata orang, kalau usia 40-an nak bagi nampak macam ...

Read more »

17
Testimoni : MIRACLE TAB
Testimoni : MIRACLE TAB

Nak tau macam mana dkna terjebak dengan produk Miracle Tab ? Haaa..meh sini nak kongsi cerita dengan korang semua. Kulit muka dkna memang s...

Read more »

26
Ipad Penghalang Komunikasi Keluarga
Ipad Penghalang Komunikasi Keluarga

Kalau bercerita pasal teknologi memang tak terkejar kita dibuatnya. Ibarat semalam beli  Samsung Note , esok keluar Samsung Note 2 . Aduuii...

Read more »

17
Dkna Abza di busuk.org
Dkna Abza di busuk.org

Sedang asyik melayan aplikasi baru kat SINI  tertiba nama dkna dipanggil.  kakak comey : Na, mai sini jap. dkna : ok..kejap. * sam...

Read more »

16
Wordless Wednesday - Produk Dr Rozmey
Wordless Wednesday - Produk Dr Rozmey

Nota Kaki : Target berat badan sebelum majlis :)

Read more »

22
Jadual Pembayaran Gaji 2013
Jadual Pembayaran Gaji 2013

Tengok kiri, tengok kanan. Fuhhhhh!! SALE! SALE! SALE! . Siapa yang tak tergoda kalau diskaun 50% untuk barang yang berjenama. Kalau rajin...

Read more »

23
Gajet Termurah Di Sold.my
Gajet Termurah Di Sold.my

Dkna yakin korang pernah dengar tentang Sold.my  yang membolehkan korang memiliki barangan impian dengan harga yang lebih murah berbanding ...

Read more »

22
Menikmati Sup Gear Box Bangi
Menikmati Sup Gear Box Bangi

Bagi peminat sup tulang pasti tau dimana lokasi yang menarik untuk menikmati hidangan tersebut. Warung Dusun Gear Box yang terletak kat Ba...

Read more »

15
Kalendar Tahun 2013
Kalendar Tahun 2013

Sedar tak sedar dah hampir ke penghujung tahun 2012. Sekejap jer masa berlalu dan usia pon semakin meningkat dewasa. Eh! dewasalah sangat, ...

Read more »

15
Majlis Persandingan Bro Framestone & Iera Kan
Majlis Persandingan Bro Framestone & Iera Kan

Alhamdulillah dan tahniah buat Bro Framestone dan Iera Kan yang telah sah diijabkabulkan minggu lepas. Hari ni cukup seminggu Bro sah berg...

Read more »

22
Simpanan Emas Untuk Masa Depan
Simpanan Emas Untuk Masa Depan

Assalamualaikum dan Salam Maal Hijrah untuk semua umat Islam di seluruh dunia. Semoga tahun baru ini akan membuka lembaran baru untuk kita....

Read more »

22
Beza Saman AES Malaysia dengan AES Amerika
Beza Saman AES Malaysia dengan AES Amerika

Isu AES masih lagi hangat diperkatakan dan dkna salah sorang pengguna jalan raya yang berisiko tinggi untuk saman AES. Putrajaya memang sah...

Read more »

10
Wordless Wednesday - BEWARE -
Wordless Wednesday - BEWARE -

NotaKaki : sharing is caring :)

Read more »

10
PETRONAS "BE THE LIGHT"
PETRONAS "BE THE LIGHT"

Malaysia memang terkenal dengan pelbagai jenis perayaan dan setiap perayaan yang disambut kat Malaysia semestinya amat meriah sekali. Denga...

Read more »

23
Anugerah Skrin 2012 Menghiburkan?
Anugerah Skrin 2012 Menghiburkan?

Dah seminggu tak masuk opis sebab final exam , blog pon tak terupdate. Hari minggu dkna pulak menuju ke rumah pengantin perempuan di Batu P...

Read more »

37
Lelaki Botak Idaman Wanita
Lelaki Botak Idaman Wanita

Kalau tengok jer lelaki botak  dkna pikir mereka dalam kalangan lelaki yang garang, ganas, gempak, giler, gengster dan lain-lain 'G'...

Read more »

28
Aksi Manja Hanis Zalikha
Aksi Manja Hanis Zalikha

Kalau dah terkenal dan ramai peminat, apa yang dibuat pasti akan jadi ikutan peminatnya. Tak kiralah apa juga yang dilakukan, mesti nak tir...

Read more »

22
SkyFall In Cinema
SkyFall In Cinema

Akhirnya dkna dapat jugak Menonton Filem SkyFall Bersama Bro Framestone  sebelum beliau tukar status suami orang. Terima Kasih Bro Framesto...

Read more »

22
Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 Secara Online
Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 Secara Online

Kita telah dimaklumkan bahawa Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 yang diumumkan ketika Bajet 2013 boleh diisi secara online mulai November 2012...

Read more »

8
Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Tahun 2013
Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Tahun 2013

Seminggu dkna tak masuk pejabat sejak sambut Hari Raya Aidiladha, hari ni baru diberikan kesihatan yang baik dengan izin dari-Nya. Baru sem...

Read more »
 
 
Top