0
Rezeki pada hari Jumaat dari Nuffnang akhirnya dkna dapat BE pertama bagi tahun 2013. Terima kasih Nuffnang sudi bagi BE untuk blog kecil dkna. Alhamdulilah dengan status seawal pagi kat Facebook kemudian tangan tergedik-gedik gatal nak check UV seawal pagi berbaloi bila tengok BE terbaru bagi tahun 2013.




Sehingga hari ni dkna tak pernah cash out simpanan dalam Nuffnang. Bila tiba masanya, pasti dkna buat apa yang telah jejaka INI lakukan dan tips dari beliau selalu update blog setiap hari. Fuh! lepas nie korang jangan jemu pulak baca cerita kat blog dkna yea. Datang tinggal jejak tau, senang dkna untuk dkna tinggal jejak balik. 


Nota Kaki : 
Permulaan tahun 2013 yang baik, mungkin ini dinamakan rezeki dot..dot..dot 

Post a Comment

 
Top