0
Dkna nak maklumkan kat korang yang layak untuk menduduki Peperiksaan KPSL bagi Gred N27 boleh diisi secara online di Laman Rasmi Jabatan Perkhidmatan Awam.

Sebelum ini ramai yang bertanya-tanya bila JPA nak buka permohonan bagi Gred N27. Sekarang jangan buang masa lagi kerana Permohonan dibuka SECARA BERTURUTAN MENGIKUT SIRI serta tawaran berdasarkan "FIRST COME FIRST SERVE BASIS" dan kapasiti pusat ujian berkomputer. 
Sebelum isi borang secara online, korang diarahkan untuk membaca panduan permohonan [LINK] terlebih dahulu supaya korang tak tersalah isi kod peperiksaan yang korang layak duduki. 

Ingat!! 

Maklumat lengkap sahaja yang akan diproses dan permohonan baru yang dihantar akan membatalkan permohonan lama yang terdahulu. 

Pastikan korang isi dengan lengkap dan betul borang permohonan tersebut sebelum HANTAR

Peperikasan KPSL ini akan diadakan pada bulan Jun 2013. Pastikan korang betul-betul ingin hadir sahaja mengisi borang ini. Kalau rasa isi borang ini sebab kawan-kawan yang lain isi, lebih baik korang jangan isi. Ramai lagi kakitangan kerajaan yang lain berebut nak isi permohonan ini.

Cepat isi segera kat SINI sebelum terlambat.

Dkna sertakan alamat baru bagi Cawangan Pengurusan Kompetensi.

Cawangan Pengurusan Kompetensi, 
Bahagian Perkhidmatan, Jabatan Perkhidmatan Awam, Aras 4-7, Blok 1, Menara Seri Wilayah, Presint 2,62100 Putrajaya. No. telefon : 03-8324 2500/2502 
Post a Comment

 
Top