0
Masuk opis terus buka blog. Kalau kat rumah rasanya dah lebih 2 minggu tak buka notebook atau pun blog. Oh! Saya amat malas bizi. Kini tak ada lagi masalah blog seperti sebelum nie. 


Tak pasti apa puncanya, yang pasti selepas CNY internet di pejabat laju memanjang. Wah! macam best jer kan kalau rajin blogwalking atau update blog. Tapi sayangnya, kerja yang tertangguh disebabkan CNY buat dkna tak sempat nak terjah blog rakan-rakan yang lain.

Agak stress juga kalau kerja tertangguh kan? Ditambah pulak dengan persekitaran kat pejabat yang 'bingit'. Rasa nak lempang lelaju jer mereka semua. Oh! Stress.

Jom berkhidmat untuk negara. 

Post a Comment

 
Top