Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, June 13, 2013

Koleksi Baju Pengantin Terkini

Kalau tengok koleksi baju pengantin musim cuti sekolah lalu memang buat mata jadi kelabu. Semuanya cantik-cantik dengan design terbaru koleksi baju pengantin. Nak yang macam mana, semua ada..peplum, berbunga, bersongket dan macam-macam lagi lah. 

Ini baru google dalam internet, kalau terus ke butik pengantik agaknya pengsan kat sana sebab mabuk pilih baju pengantin..kehkehkeh... 


Dkna berkenan sungguh dengan warna yang dipakai oleh Scha dan Awal. Memang nampak cun habislah, lagi pun sesuai dengan kulit mereka berdua yang putih. Cantik kan..kan..kan?  Suka dengan design songket baju mereka. Nampak macam pahlawan era moden heheheeee


Nie pulak color yang agak lembut, nampak sweet jer bila pengantin mengenakan baju nie. Oh! Terjatuh hati dengan warna nie. Errkkk...pening lagi nak pilih baju pengantin.


Design peplum terkini. Dkna tengok ramai sangat yang pakai baju peplum untuk majlis resepsi kan. Juga warna yang lembut..kalau yang kulit kelabu macam dkna nie, sesuai tak pakai warna nie? 


Wooowww!! Warna paling garang. Jangan dekat dengan pengantin..bahaya okeh! Macam-macam temaa dan banyak sangta pilihan yang ada kat butik pengantin. Tapi kena ikut kehendak dan kesesuaian dengan kulit kita. Nanti tak sesuai, nampak suram pulak bila duduk atas pelamin.

Dkna nak mintak cadangan ngan korang. warna apa yang sesuai untuk dkna? Ok...dkna pening..pening..pening.. Pilih baju pengantin pon pening wooo.. Belum fikir pasal urusan lain lagi. 

Nuffnang Ads

Anda pasti suka ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...