0
Hari terakhir untuk harga promosi Air Asia bagi penerbangan 2014. Korang yang ada perancangan nak berhoneymoon atau nak balik kampung atau nak habiskan duit kat negara orang, bolehlah tempah tiket penerbangan hari ni. 

Tapi kena banyak bersabar, bila harga murah pastinya web ini akan jammed teruk! Dkna pon berjam-jam jugak loading memanjang.




Sempat beli tiket balik Kelantan tahun depan, bulan Februari. Suami tanya bila nak balik Kedah? Jawapan isteri, kita beli tiket Kelantan dulu. Balik Kedah kita fikir lain kali...mungkin balik dengan kereta jer hujung tahun nie, lepas exam final. Alang-alang balik dengan kereta confirm akan pusing laluan Grik dulu sebelum patah balik Putrajaya.. 

Nampak tak permainan si isteri?? Haaa...haa..haaa..

Post a Comment

 
Top