0
Sekarang nie kalau ajak makan, memang laju jer dkna pergi. Seperti orang mengantuk disorongkan bantal bila terima jemputan dari BroFramestone untuk sesi mengeteh di Mukha Cafe, TTDI. Dah lama dkna menyepikan diri dari dunia blog, kini kembali dengan hadirkan diri ke private event blogger anjuran AllDay. 


Dulu lebih dikenali dengan nama Advertlets, kini dengan penampilan baru dan nama baru, AllDay. Malam tu memang meriah dengan acara cabutan bertuah, pakaian paling mengelip dan juga pertandingan gambar yang paling menarik yang dikongsi di instagram. Jangan lupa follow instagram @dknaabza yea. 





Lebih kurang 40 orang rakan blogger yang hadir, sebilangan dari mereka dkna dah pernah jumpa kat event-event sebelum ni. Bagi rakan blogger yang baru, salam perkenalan dari dkna. 



Kalau nak cerita bab makanan kat Mukha Cafe, TTDI nie memang semua menu yang dihidangkan sedap. Tengok jer gambar makanan kat atas tu. Senang untuk korang ke sana, order dan bayar...hehehe. Tempat kat sini lebih privacy, boleh la bawak pasangan dating dengan suasana klasik. 

Jangan lupa follow Facebook AllDay dan juga lawat website : www.allday.my untuk info-info lanjut.


Oppss!! maaf.. terupload gambar dengan suami :)


Post a Comment

 
Top