0
Cerita Tergantung Shaarnaz Ahmad Dan ND Lala
Cerita Tergantung Shaarnaz Ahmad Dan ND Lala

Kalau tengok dunia artis nie macam best jer kan. Hidup mewah, kereta besar, rumah besar dan semuanya besar. Sana sini dapat publisiti, sana...

Read more »

0
Letak Instagram Di Blog
Letak Instagram Di Blog

Hari nie tak online kat Facebook sebab tak bawak tab...Galaxy Tab bukan iPad Mini ok. Memandangkan kesihatan kurang memuaskan, mood hari n...

Read more »

0
Wordless Wednesday - SALE -
Wordless Wednesday - SALE -

Read more »

0
iPad Mini Hanya Untuk Ditonton
iPad Mini Hanya Untuk Ditonton

Walaupon hari ni tak keje, Monday Blues tetap ada. Fuh! bangun pagi rasa macam mamai-mamai lagi. Ternyata dkna terkena kejutan sesi perseko...

Read more »

0
Berhati-hati Ketika Berurusan Di Bank
Berhati-hati Ketika Berurusan Di Bank

Beberapa hari lepas dkna berurusan di Bank Islam untuk bayar yuran sekolah kemudian bergegas pula ke BSN untuk tukar kad BSN yang baru. Seb...

Read more »

0
Sepetang Bersama Blogger 2013
Sepetang Bersama Blogger 2013

Hari nie pasti meriah dengan majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 (SBB2013). Semua sedia maklum yang majlis nie dihadiri oleh blogger he...

Read more »

0
Menang iPad Mini Dari Petronas
Menang iPad Mini Dari Petronas

Pheeewww... Fuh...macam tak percaya tapi memang wajib percaya dkna menerima iPad Mini baru-baru ini kat  The View, Rooftop Bar G.Tower.  ...

Read more »

0
Salam Maulidul Rasul
Salam Maulidul Rasul

Kirim kepada semua contact list anda agar mlm ini jadi malam berselawat kerana malam ini adalah malam kelahiran Nabi Muhammad saw. ا...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Hanis Zalikha -
Wordless Wednesday - Hanis Zalikha -

Petronasbrands

Read more »

0
Doakan Keselamatan Perdana Menteri
Doakan Keselamatan Perdana Menteri

Bukan isu untuk di " POLITIK " kan. Terbaca kat wall facebook tentang Perdana Menteri Malaysia yang sedang menjalankan misi ...

Read more »

0
Nuffnang Kosong!
Nuffnang Kosong!

Cuba korang tengok Nuffnang hari nie, ada apa-apa perubahan tak? Semalam dkna tengok status kat facebook  +boni kacak   yang nuffnang dia ...

Read more »

0
Bila Bicara Mak Dara Berbicara
Bila Bicara Mak Dara Berbicara

Memang tak rugi dkna hadir ke majlis ulang tahun ke-2 blog Bicara Mak Dara . Meriah dengan gelak ketawa bila masing-masing main usik mengus...

Read more »

0
Muka Teruja Menang iPad Mini
Muka Teruja Menang iPad Mini

Jom tengok muka teruja kawan-kawan blogger yang menerima hadiah pada hari Jumaat lepas. Tahniah buat semua yang telah menang hadiah yang ta...

Read more »

0
Sepetang Bersama Bicara Mak Dara
Sepetang Bersama Bicara Mak Dara

Ok, nak share kat kawan-kawan gambar yang menarik untuk dikongsi bersama.  Terima kasih untuk  Bicara Mak Dara  atas jemputan untu...

Read more »

0
Juara Maharaja Lawak Mega
Juara Maharaja Lawak Mega

Tahniah buat juara maharaja lawak mega untuk sekian kalinya. Tempat Kelima : SayWho - RM 15,000 Tempat Keempat : Boboi - RM 50,000 Tem...

Read more »

0
Dkna Bukan Artis
Dkna Bukan Artis

Wah! kembang hidung semangkuk bila dkna buat tajuk cerita kali nie. Kononya dkna nie retislah sangat kan. Korang tak pernah dengar atau b...

Read more »

0
Main Kongsi Bini ??
Main Kongsi Bini ??

Pelik sungguh la apa yang dicari oleh mereka diluar sana. Nak tergelak pon yea gak, agak bangang pon yea juga bila dkna tengok keywords yan...

Read more »

0
Kecoh 1Malaysia Isu 'LISTEN"
Kecoh 1Malaysia Isu 'LISTEN"

Memang dkna agak ketinggalan isu semasa dan hangat dipasaran tentang LISTEN . Semalam kat wall facebook kawan-kawan, ramai yang post Listen...

Read more »

0
Wordless Wednesday -Majalah Aroma-
Wordless Wednesday -Majalah Aroma-

Read more »

0
Promosi 25% Dari KFC
Promosi 25% Dari KFC

Entah berapa lama tak masuk KFC. Nak makan cheesy wedges, dkna goreng jer kat rumah. Sebelum nie asyik serbu KFC sebab nak macam cheesy wed...

Read more »

0
Menangi RM 6,000 Dengan Pure & Natural
Menangi RM 6,000 Dengan Pure & Natural

NIVEA Pure & Natural telah mengadakan satu Pertandingan Foto (facebook) bermula dari 3 Januari 2013 hingga 28 Februari 2013 . Anda be...

Read more »

0
Pengakuan Dato' Siti Nurhaliza Berhijab
Pengakuan Dato' Siti Nurhaliza Berhijab

Berita tergempar bagi peminat Siti Nurhaliza mengenai status terkini beliau tentang berhijab. Alhamdulilah, berita baik ini telah mendapat ...

Read more »

0
Siaran MELODI Terganggu
Siaran MELODI Terganggu

Siapa tengok siaran Melodi hari nie? Korang perasan tak siaran hari nie banyak terganggu. Memang spoil bila siaran langsung terganggung.  ...

Read more »

0
Dato'  Siti Nurhaliza Sudah Berhijab?
Dato' Siti Nurhaliza Sudah Berhijab?

Tak tau nak buat apa, jadi seawal pagi dah baca cerita hangat di Murai.com . Berita tentang Siti Nurhaliza. Oppsss.. rupanya semalam hari l...

Read more »

0
ZIZAN Menangis Di Pentas Maharajalawak Mega
ZIZAN Menangis Di Pentas Maharajalawak Mega

Sebak tengok Zizan menahan air mata kat atas pentas selepas persembahan kedua dengan tema ' SILENT '. Entry sebelum ni kat SINI . ...

Read more »

0
Ratu Rock Ella Gegarkan Putrajaya
Ratu Rock Ella Gegarkan Putrajaya

Malam esok kat Dataran Putrajaya , Presint 3 ada Ella. Ella ratu rock tu laa..yang manja-manja gitu. Korang suka Ella tak? Wah...dah banyak...

Read more »

0
Zizan Beraksi Solo Di Maharaja Lawak Mega 2013
Zizan Beraksi Solo Di Maharaja Lawak Mega 2013

Minggu lepas Zizan yang berasksi secara solo di pentas Maharaja Lawak Mega tanpa Johan kat SINI . Macam mana pulak untuk persembahan malam ...

Read more »

0
FELINNA INCHLOSS : Kembalikan Keyakinan Anda
FELINNA INCHLOSS : Kembalikan Keyakinan Anda

Sana sini dkna tengok ramai yang duk bercerita pasal produk kecantikan FELINNA INCHLOSS . Dah lama sudah produk kecantikan nie berada diawa...

Read more »

0
UPEH SPA : Berkonsepkan Bali
UPEH SPA : Berkonsepkan Bali

UPEH SPA yang terletak di Permatang Pauh, Pulau Pinang menyediakan perkhidmatan untuk wanita-wanita diluar sana yang mementingkan penjaga...

Read more »
 
 
Top