0
Jumpa Anuar Zain Di Karnival Wow Putrajaya
Jumpa Anuar Zain Di Karnival Wow Putrajaya

Eh..Eh..Eh.. ada sesuatu yang menarik la kat Putrajaya hari nie. Tengahari tadi meronda kat Presint 2, dah nampak ada yang berniaga. Oh! Da...

Read more »

0
Wordless Wednesday -KEYS-
Wordless Wednesday -KEYS-

Nota Kaki : Alhamdulillah..dipermudahkan segala urusan oleh-Nya.

Read more »

0
Bila Nasi Tidak Berkuah
Bila Nasi Tidak Berkuah

Biasanya kalau makan ayam penyet memang tak ada kuah, tapi kalau makan nasik kukus yang tak ada kuah rasa pelik kan. Mau tercekik yea dak? ...

Read more »

0
Jika Elaun Kakitangan Kerajaan Dinaikkan
Jika Elaun Kakitangan Kerajaan Dinaikkan

Kat Putrajaya sekarang memang susah nak dapat kuarters memandangkan semua kuarters telah penuh. Pada tahun 2011 kalau tak salah dkna, ramai...

Read more »

0
Bila Pelajar PLK Dapat Baucar Buku
Bila Pelajar PLK Dapat Baucar Buku

Ada yang tertanya-tanya PLK tu apa? Ok, kalau dulu bila sebut PJJ orang dah tau Pengajian Jarak Jauh dan sekarang lebih diketahui bahawa PL...

Read more »

0
Selera Lamb Chop Di Restoran CHOP N STEAK
Selera Lamb Chop Di Restoran CHOP N STEAK

Agak lama cerita ini terpending dalam draff. Hari ini baru terhegeh-hegeh nak publish kat korang selera makan dkna kat CHOP N STEAK yang te...

Read more »

0
Renungan Jumaat 22 Februari 2013-
Renungan Jumaat 22 Februari 2013-

ﻪﺘﺎﻜﺮﺒﻮ ﷲﺍﺔﻤﺤﺭﻮﻡﻜﻴﻠﻋ ﻢﻼﺴﻠﺍ / Salam Sejahtera "   Dan setelah datang kepada mereka Al-Qur'an dari Allah yang membenarkan a...

Read more »

0
Review : Filem Kerat 14
Review : Filem Kerat 14

Siapa peminat Aaron Aziz mesti dah tengok filem Kerat 14. Bila hero kacak berlakon terus bersemangat nak tengok citer nie.  Apa yang ...

Read more »

0
Peperiksaan KPSL N27 Dibuka
Peperiksaan KPSL N27 Dibuka

Dkna nak maklumkan kat korang yang layak untuk menduduki Peperiksaan KPSL bagi Gred N27 boleh diisi secara online di Laman Rasmi Jabatan Pe...

Read more »

0
Kasut Adidas Dari Nuffnang
Kasut Adidas Dari Nuffnang

Tergedek-gedek iklan dari Nuffnang kat blog dkna. Haaa.. buka blog dengan mood biasa jer, sekali pandang kat header atas tu menarik perhati...

Read more »

0
Jangan Baca Buku Ini!
Jangan Baca Buku Ini!

Sesuai dengan tajuknya, "Jangan Baca Buku Ini!"sampai hari nie dkna tak baca. Menarik sungguh buku nie. Dkna dapat sebelum  +ab...

Read more »

0
Renungan Jumaat 15 Mac 2013
Renungan Jumaat 15 Mac 2013

ﻪﺘﺎﻜﺮﺒﻮ ﷲﺍﺔﻤﺤﺭﻮﻡﻜﻴﻠﻋ ﻢﻼﺴﻠﺍ  / Salam Sejahtera "Dan mereka berkata: "Hati kami tertutup". Tetapi sebenarnya Allah te...

Read more »

0
Update Blog Hilangkan Stress
Update Blog Hilangkan Stress

Masuk opis terus buka blog. Kalau kat rumah rasanya dah lebih 2 minggu tak buka notebook atau pun blog. Oh! Saya amat malas bizi. Kini tak...

Read more »

0
Wordless Wednesday -Black Silver-
Wordless Wednesday -Black Silver-

Read more »

0
Majlis Khatam Al-Quran
Majlis Khatam Al-Quran

Beberapa hari tak update blog mahupun Facebook. Sedikit urusan yang harus diselesaikan kat kampung. Seperti biasalah, bila balik kampung bl...

Read more »

0
Aktiviti Blogger Pada CNY
Aktiviti Blogger Pada CNY

Rasanya ramai yang balik kampung CNY nanti kecuali yang terpaksa bekerja dan yang memang asalnya negeri tersebut. Cuti umum CNY bermula dar...

Read more »

0
PETRONAS Switch for XTRA Road Challenge
PETRONAS Switch for XTRA Road Challenge

Woooowww! memang dah dijangkakan Juara ‘ PETRONAS   Switch for XTRA Road Challenge '   adalah Faizal Ismail (FBI).  Kora...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Oh Blog -
Wordless Wednesday - Oh Blog -

Read more »

0
Senarai Penerbangan Air Asia 2013
Senarai Penerbangan Air Asia 2013

Macam pilot bila tajuk "senarai penerbangan Air Asia 2013" sedangkan tak ada apa pon yang menarik melainkan keluar duit untuk bay...

Read more »

0
Senarai Persiapan Majlis Perkahwinan
Senarai Persiapan Majlis Perkahwinan

Ehemm.. eheemmm.. Hari ni terfikir nak kongsi dengan korang senarai persiapan bagi majlis perkahwinan mengikut yang mana lebih penting berb...

Read more »

0
Semak Keputusan BR1M Dalam Talian
Semak Keputusan BR1M Dalam Talian

Ada insan tanya dkna macam mana nak semak keputusan Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) dan dengan terpinga-pinga dkna cakap tak tau. Dkna pul...

Read more »

0
Selamat Menyambut Hari Wilayah Persekutuan 2013
Selamat Menyambut Hari Wilayah Persekutuan 2013

Hari nie 1 Februari 2013, Jumaat merupakan Cuti Am bagi Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan. Bagi negeri-negeri lain se...

Read more »
 
 
Top