1
Ben Ashaari : The Rock Malaysia
Ben Ashaari : The Rock Malaysia

Sekali tengok +Ben Ashaari  ni macam The Rock versi Malaysia. Mau tidaknya, gaya dah sama, kalau korang memain kang ada yang kene smack dow...

Read more »

1
Pesta Belon Udara Panas 2013 Kembali Lagi
Pesta Belon Udara Panas 2013 Kembali Lagi

Setiap tahun pasti ramai kaki gambar tak sabar untuk membidik gambar-gambar yang menarik di Pesta Belon Udara Panas.  Seperti tahun sebelum...

Read more »

1
Wordless Wednesday - Barisan Blogger -
Wordless Wednesday - Barisan Blogger -

Read more »

0
Baru Tau Penatnya!
Baru Tau Penatnya!

Kalau status facebook  +Hafiz Rahim  mampu keluarkan kesemua 6pack sebab mencuci rumah, dkna pulah mampu mengeluarkan kesemua lemak dalam b...

Read more »

0
Seram Baca Kes Potong Zakar
Seram Baca Kes Potong Zakar

Semalam sempat tengok MidNight yang memaparkan kes potong zakar bapa. Dalam terpinga-pinga jugak tengok laporan tesebut, maklumla jam dah p...

Read more »

0
Beza Perempuan Dan Lelaki Merajuk
Beza Perempuan Dan Lelaki Merajuk

Tolong jangan gelak bila ada lelaki merajuk. Siapa kata lelaki macho tak pernah merajuk? Dah macam trademark CikLah "siapa kata peremp...

Read more »

0
Renungan Jumaat 22 Mac 2013
Renungan Jumaat 22 Mac 2013

ﻪﺘﺎﻜﺮﺒﻮ ﷲﺍﺔﻤﺤﺭﻮﻡﻜﻴﻠﻋ ﻢﻼﺴﻠﺍ / Salam Sejahtera " Sesungguhnya Musa telah datang kepadamu membawa bukti-bukti kebenaran (mukji...

Read more »

0
Semak Keputusan SPM Melalui SMS
Semak Keputusan SPM Melalui SMS

Patutla ramai yang post kat facebook kononya nak ambik keputusan SPM hari nie. Tergelak gak baca wall kawan-kawan yang kononya masih muda, ...

Read more »

0
Pekeliling Kenaikan Gaji Terbaru 2013
Pekeliling Kenaikan Gaji Terbaru 2013

Korang dah baca pekeliling baru kenaikan gaji yang Perdana Menteri umum baru-baru nie? Entry yang berkaitan klik SINI Muat Turun :   Pek...

Read more »

0
Topi Ayah Ubat Rindu
Topi Ayah Ubat Rindu

Pagi tadi terbaca berita tentang keluarga arwah ASP Zulkifli Mamat. Bila tengok gambar anaknya, seiras dengan raut wajah arwah. Pasti suatu...

Read more »

0
TESTIMONI : Rumpai Laut Pure Marine Collagen
TESTIMONI : Rumpai Laut Pure Marine Collagen

Hampir 2 bulan dkna amalkan pemakanan rumpai laut ni dan beberapa perubahan yang dkna lihat kat diri sendiri. Kalau baca kat blog atau face...

Read more »

0
Renungan Jumaat 15 Mac 2013
Renungan Jumaat 15 Mac 2013

ﻪﺘﺎﻜﺮﺒﻮ ﷲﺍﺔﻤﺤﺭﻮﻡﻜﻴﻠﻋ ﻢﻼﺴﻠﺍ / Salam Sejahtera "Dan apabila dikatakan kepada mereka: "Berimanlah kepada Al Qur'an y...

Read more »

0
Layan Jiwang Dengan Filem Hindustan
Layan Jiwang Dengan Filem Hindustan

Siapa tengok citer Mohabbatein semalam sila angkat kening.. hihiiii.. Korang menangis tak? Ada yang tahan sebak tak? atau malu-malu kucing ...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Ben Ashaari -
Wordless Wednesday - Ben Ashaari -

Read more »

0
Bahang PRU13 Makin Terasa
Bahang PRU13 Makin Terasa

Semalam kecoh 1Malaysia tentang kenaikan gaji Polis dan ATM kat SINI . Dkna baca beberapa komen susulan daripada berita semasa yang diumumk...

Read more »

0
Berita Baik Sistem Saraan Transformatif (SST)
Berita Baik Sistem Saraan Transformatif (SST)

Diantara sebilangan berita baik yang dimumkan oleh Perdana Menteri bagi  Sistem Saraan Transformatif (SST) yang menggantikan Sistem Baru P...

Read more »

0
Tangga Gaji Baru Polis Tentera Tahun 2013
Tangga Gaji Baru Polis Tentera Tahun 2013

Melalui laporan media massa, Perdana Menteri akan umumkan kenaikan atau pelarasan bagi gaji anggota keselamatan seperti polis dan tentera. ...

Read more »

0
9 tahun Selepas SPM
9 tahun Selepas SPM

Kisah ni berlaku beberapa hari lepas di Restoran Ayam Penyet, Alamanda. Sedang basuh tangan dan ditegur oleh seorang lelaki dalam lo...

Read more »

0
Perdana Menteri Akan Umum Kenaikan Gaji
Perdana Menteri Akan Umum Kenaikan Gaji

Semenjak berlakunya peperangan di Lahad Datu , cerita dan isu tentang kenaikan gaji kakitangan awam seakan reda dari dunia facebook dan b...

Read more »

0
Jujur Bila Berniaga Secara Online
Jujur Bila Berniaga Secara Online

Memang dah nasib dkna setiap kalo berurusan atau buat tempahan melalui online pasti ada jer masalah yang timbul. Sebelum nie pernah shoppin...

Read more »

0
Untungla Kerja Kat Admin
Untungla Kerja Kat Admin

Orang cakap kalau kerja kat admin nie memang best. Erkkk! apa yang best pon dkna tak pasti tapi sebelum dkna ditempatkan di admin, dkna mem...

Read more »

0
REVIEW : Lawak Ke Der 2
REVIEW : Lawak Ke Der 2

Kalau dah tajuknya LAWAK pasti ceritanya LAWAK. Siapa yang pernah tengok Lawak Ke Der di Istana Budaya pasti tak kering gusi bila lawak ni ...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Pray For Sabah -
Wordless Wednesday - Pray For Sabah -

Read more »

0
Fasa Pertama Kehidupan Berkeluarga
Fasa Pertama Kehidupan Berkeluarga

Alhamdulilah...Allah permudahkan urusan kami. Dah genap seminggu dkna dapat kunci untuk kuartes di Putrajaya untuk fasa pertama kehidupan b...

Read more »

0
Kad Pengenalan Punca Permohonan Ditolak
Kad Pengenalan Punca Permohonan Ditolak

Bila ditanya dkna orang negeri mana, jawapan dkna dari Kelantan. Secara tak langsung orang ingat dkna dilahirkan di negeri Kelantan. Bila d...

Read more »

0
Isteri Kepada Komando VAT 69 Sedang Hamil
Isteri Kepada Komando VAT 69 Sedang Hamil

Al-Fatihah untuk kedua-dua anggota Komando VAT 69 yang terkorban semalam di Lahad Datu. Semoga rohnya dicucuri rahmat oleh-Nya. InsyaAllah....

Read more »

0
Wajah Aku Iklan Di FaceBook
Wajah Aku Iklan Di FaceBook

Wah! Kenapa muka dkna boleh jadi bahan iklan kat Facebook? Ish! Dkna bukan duta produk Miracle Tab atau mana-mana produk kecantikan yang la...

Read more »

0
Peperangan Di Lahad Datu Pagi Tadi
Peperangan Di Lahad Datu Pagi Tadi

Tak tau apa kisahnya yang berlaku di Lahad Datu awal pagi tadi. Buka Facebook terbaca status rakan-rakan mengenai peperangan di Lahad Datu....

Read more »
 
 
Top