0
Hampir sebulan dkna gunakan Shake N Take ni untuk bancuh ESP Shaklee. Memang ternyata cepat, mudah dan sedap. Tak menyesal dkna beli, harga pon hanya RM 50 jer. Murah kan?? 


Ada 2 botol yang disediakan, jadi tak ada masalah nak berebut dengan suami. Sorang dapat satu! Haaa.. hari tu kesian tengok suami bancuh protien dia dalam bekas air, nampak macam seksa jer. Bancuh..shake.. jadi dkna try la beli, kononnya sebagai hadiah untuk suami bagi semangat kat dia sebab nak kuruskan badan yang makin mendadak naik mengalahkan dkna yang mengandung.


Sekarang kerja-kerja membancuh air lagi senang. 1 bekas suami akan bancuh ESP Shaklee + milo + ais (3-4 ketul) untuk dkna, dan lagi 1 bekas untuk protien dia sendiri. Jujur!! bancuhan dari tangan suami lagi sedap okeh!!

Malam-malam kami duk pulun minum air masing-masing. Tak perlu tuang ke dalam bekas lain, boleh minum terus dari botolnya. 



Dkna pon dah try shake buah dan oat.. memang sedap. Buat jer jus buahan kat rumah jer lagi jimat. Pastikan jangan guna air panas, Shake N Take ni hanya untuk minuman sejuk jer. Ketulan ais pon jangan terlalu banyak, mungkin boleh rosakkan 'mata' nya. 

Ada ke ibu-ibu yang pernah cuba blander makanan baby pakai Shake N Take


Post a Comment

 
Top