0

Pantang nampak makanan yang boleh goda jiwa, terus buat tempahan. Haaa.. tu namanya nafsu orang mengandung. Semalam dkna beli Tart Nenas Mawar dari Kyra Kasih kat Presint 9, Putrajaya. Orang kata nak buat rasa jer sebenarnya, tak nak air mulut anak nanti meleleh. 

Sekali rasa memang sedap, masuk mulut jer terus rasa kegebuan dan kelembutan tart nenas dari air tangan Kak Ida ni. Semuanya home made yea. Sebenarnya dkna dah beberapa kali tempah coklat dengan Kak Ida nie. Memang berbaloi la dengan rasa, rupa bentuk dan harganya.



Korang yang nak tempah kek atau nak belajar buat kek, biskut, coklat dan lain-lain, boleh singgah blog Kak Ida D'Kyra Chocolate atau Facebook Kyra Kasih. Macam-macam ada kat blog dan facebooknya. 

Kalau nak buat tempahan untuk majlis tunang, nikah atau kenduri kendara pon boleh. Masa korang nak buat tempahan tu maklum kat Kak Ida, korang dapat info dari blog dkna.my yea, manalah tau dapat harga lebih murah dari biasa. 




Post a Comment

 
Top