0
Yeeeaaaahhaa.. betul-betul menjadi surprise kali ni untuk suami. Sila percaya wahai kawan-kawan, bila isteri buat surprise selalunya menjadi jika dibandingkan dengan surprise dari suami. Sebab apa? Haaa..sebab isteri ada naluri tersendri...heheheeee

Semalam bukan birthday suami pon tapi saja jer nak kejutan awal sebelum dkna bersalin. Mana tau kot-kot baby nak keluar awal dari due date, ibunya yang tak boleh makan kek. Lagi-lagi due dkna hampir-hampir dengan birthday suami. 




Bukan awal 1 hari atau awal 1 minggu, tapi awal 1 bulan dah celebrate birthday suami. Hahahaaa.. tak sempat nak rakam reaksi muka suami semalam, sekarang pon masih terbayang-bayang pastu dkna duk gelak sorang-sorang. Kelakar lak rasanya.

Elok sangat ayat 'Birthday In Advance 'abi' To Be'..bila baca balik memang advance sangat kan..hahaaa. Apa yang penting, dkna dapat makan kek red velvet ok!! 


Post a Comment

 
Top