1


Dah lama sangat tak join segmen terutamanya segmen dari BeBenAshari. Bangun pagi tadi dapat berita terkini BeBen ada buat segmen yang ringkas jer. Ikut syarat yang Beben nak, terus publish jer.

Syarat-syaratnya, ceritakan tentang :-

Latar Belakang Dkna 

  • Dkna merupakan seorang isteri dan sudah ada cahaya seorang cahaya mata yang seusia Zahra Nur Iman. Dkna mula aktif dalam dunia blogging pada tahun 2011 kerana minat menulis dan berkongsi bercerita. Nama blog www.dkna.my terhasil daripada nama panggilan DEKNA sendiri.

Kelebihan Blog Dkna

  • Apa yang dkna kongsi dalam blog ni melalui pengalaman sendiri dan kehidupan harian. Blog dkna juga mungkin dapat membantu kawan-kawan yang memerlukan maklumat atau berkongsi pengalaman masing-masing terutamanya mengenai perkembangan anak, kehidupan dalam rumah tangga dan lain-lain isu semasa.

Impian Bila Jadi Blogger

  • Impian dkna bila jadi blogger, nak berkongsi cerita dalam alam maya dan kemudian dapat membantu rakan-rakan yang lain untuk dapat sedikit info melalui pengalaman dkna sendiri. Dapat tambah ilmu melalui media sosial bersama-sama rakan-rakan yang lain dan yang paling dkna suka bila jadi blogger, kawan-kawan yang kenal dalam dunia maya kini jadi sahabat di alam nyata terutamanya dari #kelabbloggerbenashaari.  


Dah siap!! Senang jer kan segmen ni. Ok, tarikh tutup segmen ni 11/9/2014 jam 8.00 malam. Korang boleh terus ke direct link blog BEN ASHAARI untuk info mengenai segmen ni.

Post a Comment

fadhil eda said... 26/12/14 2:26 PM

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

 
Top