6

Web rasmi JPA sesak hari ni, loading memanjang terutamanya kat semakan peperiksaan. Haaaaa.. buka dari pagi sampai petang, memang tak dapatnya nak tau keputusan peperiksaan. Korang yang boleh tembus talian JPA hari ni, dkna ucapkan tahniah...hehehee

Macam mana dengan keputusan KPSL korang? Lulus semua paper? TAHNIAH!!! Wah..seronok la kalau ada yang lulus kan..kalau tak lulus, tak yah risau. Next year boleh ambil exam lagi..tak lulus lagi..ermm..ada lagi tahun mendatang yea dak.

Apa yang penting, jangan putus asa yea. Rindu pulak nak duduk dalam dewan exam, nak stress study, nak stress siapkan tugasan. Ramai yang cakap, exam KPSL senang jer sebab boleh buka buku rujukan, boleh tengok pekeliling. Tak perlu nak hafal macam zaman sekolah. Lain kan exam waktu sekolah dengan kerja...hahaa.. tapi masih jugak tak lulus walaupun buku depan mata.. Bab tu nak salahkan siapa?? hehehheeee...

Post a Comment

Maria Firdz said... 25/11/14 3:37 PM

Semoga berjaya dkna.

Kak Mahh said... 25/11/14 3:41 PM

Dkna kena ambil ke?

AMIIZAA said... 25/11/14 4:55 PM

wahhhh sesakkkk online..huhuhu

Unknown said... 25/11/14 7:21 PM

Salah diri sendiri kalo exam buka buku x dpt jawab..hehe

mselim3 said... 25/11/14 10:37 PM

Assalammualaikum...dkna,

portal spa nie memang selalu sesak...

mselim3

cik mah said... 26/11/14 12:29 AM

Semoga berjaya..insyaallah..ada rezeki

 
Top