0
Kali Pertama Ke Maternity & Chidren Expo
Kali Pertama Ke Maternity & Chidren Expo

Memang teruja sangat nak ke Maternity & Chidren Expo nie. Maklumla, kali pertama ke tempat-tempat jualan barang-barang baby dan ibu. S...

Read more »

0
PROMOSI!! Scan 4D di KPMC Puchong
PROMOSI!! Scan 4D di KPMC Puchong

Baru jer dapat info dari sahabat dkna tentang promosi untuk ibu-ibu yang sedang hamil. PROMOSI untuk scan 4D detail dengan harga RM 160 ...

Read more »

0
Wordless Wednesday -Muslimah-
Wordless Wednesday -Muslimah-

Read more »

0
Bolehkan Wanita Mengandung Berpuasa?
Bolehkan Wanita Mengandung Berpuasa?

Ramai wanita yang sedang hamil tertanya-tanya 'bolehkah aku berpuasa ketika hamil?' termasuklah dkna sendiri. Kenapa masih tertanya...

Read more »

0
"Ibu! Nak Cendol"
"Ibu! Nak Cendol"

Betul kata orang-orang yang berpengalaman, kalau mengandung macam-macam nak makan. Kadang-kala makanan tu kita tak suka makan tapi tiba-tib...

Read more »

0
Gara-gara Kangkung!!
Gara-gara Kangkung!!

Sayur kangkung memang jadi sebutan tiap-tiap hari malah kalau tengok kat Facebook atau blog kawan-kawan pon penuh dengan isu semasa...  kan...

Read more »

0
Panggilan Hangit Hot FM
Panggilan Hangit Hot FM

Menjadi rutin harian dkna setiap kali nak ke opis mesti dengar panggilan hangit Hot FM dalam kereta. Dah macam jam untuk punch card lak tia...

Read more »

0
Hanya Nak Pulut Durian & Cekodok Pisang
Hanya Nak Pulut Durian & Cekodok Pisang

Orang cakap kalau mengandung nie mesti ada jer menu pelik-pelik yang nak dimakan. Kadang-kadang nak makan makanan yang tak pernah makan a...

Read more »

0
Jantina Anak Kami!
Jantina Anak Kami!

Ramai yang tanya baby dkna lelaki ke perempuan? Susahnya nak bagi jawapan kat korang.  Lagi-lagi bertambah soalan dari kawan-kawan b...

Read more »

0
Nurse Pesan Jangan....!!
Nurse Pesan Jangan....!!

Rutin bulanan dkna ke Klinik Kesihatan Putrajaya, Presint 9 untuk minggu ke 21 kandungan. Sekejap jer masa berlalu, dah 5 bulan mengandung ...

Read more »

0
Beza Antara 2D 3D 4D Scan Kandungan Bayi
Beza Antara 2D 3D 4D Scan Kandungan Bayi

Bila dah disahkan mengandung, perkara pertama yang terlintas difikiran 'nak scan'. Mana-mana ibu pon mesti teruja sangat nak tau ke...

Read more »

0
Oh Anak! Tendangan dan Pergerakan Pertama
Oh Anak! Tendangan dan Pergerakan Pertama

Waktu kandungan seusia 16 minggu  keatas atau 4 bulan, dkna hanya dapat rasa pergerakan dalam perut tapi masih confius dan ajukan soalan k...

Read more »

0
BONUS! BONUS! BONUS!
BONUS! BONUS! BONUS!

Korang dah check Maybank2u ?  Dah semak slip bonus 2014 kat e-Penyata Gaji ? Pastikan semak penyata bulan Disember 2013 yea. ...

Read more »

0
Selamat Datang 2014
Selamat Datang 2014

Alhamdulilah..2014 dah pon tiba, makin hari makin meningkat usia dan makin dekat dengan ajal. Terima kasih Ya Allah kerna panjangkan us...

Read more »
 
 
Top