0
Air Gula Ibu Mengandung Berperisa Blackcurent
Air Gula Ibu Mengandung Berperisa Blackcurent

Bukan sebab ada keturunan penyakit kencing manis, tapi sebab faktor usia yang mengandung pada umur 25 tahun keatas diwajibkan minum air gul...

Read more »

0
Ralat Potongan Angkasa Slip Gaji Februari 2014
Ralat Potongan Angkasa Slip Gaji Februari 2014

Esok kakitangan kerajaan dapat gaji tapi semalam dkna tengok kat Alamanda dan Mydin sesak! Wah... ramainya yang shopping semalam yea. Dah m...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Checklist Ibu Anak -
Wordless Wednesday - Checklist Ibu Anak -

Read more »

0
Tart Nenas Mawar Putrajaya
Tart Nenas Mawar Putrajaya

Pantang nampak makanan yang boleh goda jiwa, terus buat tempahan. Haaa.. tu namanya nafsu orang mengandung. Semalam dkna beli Tart Nenas...

Read more »

0
Semak Keputusan BR1M 3.0 Sekarang!
Semak Keputusan BR1M 3.0 Sekarang!

Gara-gara Wordless Wednesday semalam, ramai yang tanya dkna macam mana nak semak BR1M? Dah boleh semak secara online ker? Bila dapat BR1M?...

Read more »

0
Wordless Wednesday - BR1M 3.0 -
Wordless Wednesday - BR1M 3.0 -

Read more »

0
Perubahan Ketika Mengandung
Perubahan Ketika Mengandung

Duk belek-belek gambar yang ada dalam telefon dah makin ketara perubahan ketika mengandung. Pastu duk gelak sorang-sorang macam tak percaya...

Read more »

0
Santai Bersama Keluarga Blogger Putrajaya
Santai Bersama Keluarga Blogger Putrajaya

Hari minggu adalah hari bersama keluarga samada duduk kat rumah atau keluar jalan-jalan bawak anak. Semalam dkna sempat bersantai dengan ra...

Read more »

0
Shake N Take EPS Shaklee Dengan Mudah
Shake N Take EPS Shaklee Dengan Mudah

Hampir sebulan dkna gunakan Shake N Take ni untuk bancuh ESP Shaklee . Memang ternyata cepat, mudah dan sedap. Tak menyesal dkna beli, har...

Read more »

0
Renungan Jumaat 7 Februari 2014
Renungan Jumaat 7 Februari 2014

ﻪﺘﺎﻜﺮﺒﻮ ﷲﺍﺔﻤﺤﺭﻮﻡﻜﻴﻠﻋ ﻢﻼﺴﻠﺍ / Salam Sejahtera "Sesungguhnya Kami telah mengutusmu (Muhammad) dengan kebenaran; sebagai pembawa beri...

Read more »

0
Dos Pertama Suntikan Anti Tetanus
Dos Pertama Suntikan Anti Tetanus

Sebelum ni dkna tak ambik tau sangat pasal Suntikan Anti Tetanus (ATT) untuk wanita hamil. Kalau dalam bahasa kampung, suntikan kancing gi...

Read more »

0
Set Shaklee Bagi Ibu Hamil
Set Shaklee Bagi Ibu Hamil

Pejam celik dah masuk bulan Februari 2014, bermakna kandungan dkna dah 25 minggu. Alhamdulillah dengan izin dari-Nya dkna dan anak dalam ke...

Read more »
 
 
Top