8
Bila Kita Minta Matahari, Tuhan Bagi Hujan.
Bila Kita Minta Matahari, Tuhan Bagi Hujan.

Teringat masa mengandungkan Mikhail, nak sangat perut besar dengan cepat. Tak sabar sangat nak tengok dia lahir. Bila makin hari makin ...

Read more »

0
Semakin Dekat Dengan Ajal !
Semakin Dekat Dengan Ajal !

Terima kasih buat kawan-kawan yang wish birthday dkna hari ni. Aminnnnn... untuk segala doa kalian. Genaplah hari ni usia 27 tahun, dah mak...

Read more »

0
Anak Jadi Mangsa Ibu Sakit Kepala !
Anak Jadi Mangsa Ibu Sakit Kepala !

Alahai..kesian kat Mikhail..ermm.. Bila dkna sakit kepala, memang tak boleh nak layan dia sepenuhnya. Bagi jer dia baring atas tilam tu, di...

Read more »

0
Bila Anak Dah Pandai Mencari
Bila Anak Dah Pandai Mencari

Sejak seminggu ni, dkna tengok perkembangan Mikhail..ermm. Makin besar, makin cerdik, makin pandai. Kalau dukung dia tanpa pakai baby car...

Read more »

0
SMART!! Baju Korporat Kelab Blogger Ben Ashaari
SMART!! Baju Korporat Kelab Blogger Ben Ashaari

Kisah disebalik baju korporat Kelab Blogger Ben Ashaari . Wah! setelah sekian lama baru dapat pakai baju korporat ni. Bayangkanlah s...

Read more »

0
Kedai Upin Ipin Ayer8, Presint 8
Kedai Upin Ipin Ayer8, Presint 8

Yeaaahaaa.. nampak gayanya tunggu Mikhail besar sikit jer lagi, dah pandai cakap dan jalan mesti tiap-tiap hari nak datang sini. Tak ja...

Read more »

0
Bila Gas Habis Kat Rumah, Puasalah Kita!
Bila Gas Habis Kat Rumah, Puasalah Kita!

Teringat zaman dkna kecik dulu, kalau gas habis kat rumah Ma tak boleh nak masak untuk anak-anak dia. Kena tunggu arwah Abah balik, kemudia...

Read more »

0
Steamboat Cafe PICC Putrajaya
Steamboat Cafe PICC Putrajaya

Semalam berlangsung Majlis Perlancaran Steamboat @Cafe PICC, Putrajaya. Kali pertama bawak Mikhail pergi event makan-makan. Tak meragam, me...

Read more »

0
FISHER PRICE Untuk Big Bos Tengok TV!
FISHER PRICE Untuk Big Bos Tengok TV!

Masa dkna mengandung lagi dah teringin nak beli rocker fisher price ni untuk Mikhail. Waktu tu harga memang mahal la kan, kat mall ada yang...

Read more »

0
PROMOSI : The Perfume Story
PROMOSI : The Perfume Story

Macam sesuai jer dkna jadi model kan walaupun tak cukup ketinggian, tapi dalam gambar tetap nampak tinggi..hahahhaaa.. Ok, korang nak ta...

Read more »

0
Mikhail Pada Usia 4 Bulan
Mikhail Pada Usia 4 Bulan

Anak yang dulu tak pandai genggam tangan ibu dan abi, hari ni makin kuat genggaman dia. Makin besar Mikhail ni, dah 4 bulan 2 minggu u...

Read more »

0
Produk Kecantikan Terbaru : Wonder Glow Cosmetics
Produk Kecantikan Terbaru : Wonder Glow Cosmetics

Wonder Glow Cosmetics telah mula beroperasi pada tahun 2010 lagi dengan menawarkan lebih daripada 30 jenis produk kecantikan seperti krim ...

Read more »

0
Makin Didodoi, Makin Sedih Mikhail
Makin Didodoi, Makin Sedih Mikhail

Semalam rumah kembali sunyi... Tinggal bertiga jer kat rumah. Dkna, suami dan Mikhail. Petang semalam Mikhail ok jer, tidur bangun dan minu...

Read more »

0
Pentingnya Termometer Untuk Anak
Pentingnya Termometer Untuk Anak

Kat rumah dkna ada 2 jenis termometer untuk kegunaan Mikhail. Kenapa boleh ada dua kan..sedangkan satu dah memadai. Tapi, kita ni ibu mesti...

Read more »

0
Kedai Kek Presint 8 | Berbaloi
Kedai Kek Presint 8 | Berbaloi

Kisah disebalik kek yang tertangguh dekat draf, bila tengok balik kek ni buat air liur meleleh macam mulut Mikhail...hahahaaa. Nak dijadi...

Read more »

0
Anak Demam | Pantau Suhu Setiap 4 Jam
Anak Demam | Pantau Suhu Setiap 4 Jam

Kali pertama Mikhail demam dan pengalaman pertama dkna jaga anak demam. Risau? Memanglah risau anak demam, badan panas jer tapi dia masih a...

Read more »

0
Bila Keluarga Mertua Datang!!
Bila Keluarga Mertua Datang!!

Tiba-tiba rasa berdebar-debar pulak duk tunggu keluarga belah Kedah datang sini...hahhahaaaa.. Woooiii...mau tak berdebar, adik ipar s...

Read more »

0
Masak Nasi Atas Dapur Gas
Masak Nasi Atas Dapur Gas

Korang pernah masak nasi atas dapur gas atau memang tak pandai nak masak nasi atas dapur gas? Haaaa... dah lama dkna tak masak nasi atas da...

Read more »

0
TAHNIAH ! Laman Web Rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari
TAHNIAH ! Laman Web Rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari

TAHNIAH! Akhirnya tercapai juga hasrat Ben Ashaari untuk menubuhkan laman web rasmi bagi Kelab Blogger Ben Ashaari.   Dari kenalan...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Makan Pisang -
Wordless Wednesday - Makan Pisang -

Read more »

0
Kerusi Jugak Jadi Pilihan!!
Kerusi Jugak Jadi Pilihan!!

Mikhail memang tak tidur atas buaian, kebetulan kat rumah pengasuh pun tak mintak buaian. Jadi dia memang tidur kat bawah jer la. Tapi kala...

Read more »

0
DOWNLOAD : Aplikasi Ping Blogpost EDISI BLOG
DOWNLOAD : Aplikasi Ping Blogpost EDISI BLOG

Bagi blogger yang suka ping blogpost terkini, apa kata korang download aplikasi terbaru kat play store "Edisi Blog". Dkna dah try...

Read more »

0
Selamat Hari Malaysia
Selamat Hari Malaysia

Selamat Hari Malaysia!! Bestnya cuti hari ni kan, apa aktiviti kat rumah? Bawak anak jalan-jalan? atau waktu berehat jer kat rumah. Eso...

Read more »

0
Gerbang India dan Makam Humayun : INDIA
Gerbang India dan Makam Humayun : INDIA

Ini dimanakan Gerbang India atau dalam bahasa orang kulit putih  India Gate . Gambar dari jauh kelihatan tersergam indah Gerbang India. O...

Read more »

0
Gambar Lesen Dan IC
Gambar Lesen Dan IC

Entah dari mana tersebarnya #mypasportphotomy penuh kat wall kawan-kawan facebook. Apa yang dkna tau, dorang akan dapat mesej kat facebook ...

Read more »

0
New Delhi India Penuh Sesak
New Delhi India Penuh Sesak

Tengok saja gambar yang dikongsi nie. dah nampak kesesakan di India. Betul apa yang dikhabarkan oleh kawan-kawan, kalau ke India kena berha...

Read more »

0
Cabaran 30 Hari : Hari Ke-12 : 5 Wishlist Dkna
Cabaran 30 Hari : Hari Ke-12 : 5 Wishlist Dkna

Kalau nak kongsi wishlist kat sini memang lebih dari 5 la kan. Tapi tak semua perkara yang kita impikan dapat dikongsi dengan orang, pal...

Read more »
 
 
Top